BRANIĆE U PREMIJER LIGI! Englezi KRADU Livakovića: Hrvatski golman pred TRANSFEROM KARIJERE!

Autor:

Sport

24.12.2022

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji, jedan od najzapaženijih asova "Kockastih" blizu selidbe na Ostrvo.

BRANIĆE U PREMIJER LIGI! Englezi KRADU Livakovića: Hrvatski golman pred TRANSFEROM KARIJERE!

Foto: Tanjug/AP

Golman Dinamo Zagreba Dominik Livaković nalazi se pred transferom karijere. Čuvar mreže reprezentacije Hrvatske uskoro bi trebalo da pojača Lids, a Zagrepčanima će pripasti oko deset miliona evra obeštećenja.

Bivši defanzivac Totenhema i Aston Vile Alan Haton ovaj posao premijerligaša nazvao je "krađom", ukoliko u obzir uzmemo cifre koje figuriraju modernim fudbalom.

To definitivno nije velika cena. Štaviše, s obzirom na količinu novca koji se potroši u Premijer ligi, ovo bi bila apsolutna krađa - izjavio je Haton, a zatim je obrazložio:

Lids ima Melijea koji je sjajan golman, ali ne znamo što budućnost donosi. Kao i svaka ekipa, oni moraju da imaju plan šta nakon njega. Livaković je branio sjajno za Hrvatsku na Mundijalu, imao je velike odbrane u važnim trenucima. Očigledno se može da se nosi s pritiskom i definitivno bi bila krađa dovesti nekog takvog golmanaa za tako malu cenu - podvukao je Haton.

 

 

Livaković je imao briljantne nastupe na Svetskom šampionatu u Kataru na kome su "Vatreni" osvojili treće mesto, a naročito se istakao odbranama tokom četvrtfinalnog okršaja sa Brazilom, kada su Hrvati prošli boljim izvođenjem jedanaesteraca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading