JOŠ MESI I KREĆE ŠOU: Mbape na mestu uspeha čeka povratak Argentinca (VIDEO)

Autor:

Sport

21.12.2022

13:11 >> 13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuz ne želi da odmara.

JOŠ MESI I KREĆE ŠOU: Mbape na mestu uspeha čeka povratak Argentinca (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape ne želi na odmor! Jedan od najboljih fudbalera današnjice se samo dva dana posle izgubljenog finala Svetskog prvenstva sa Francuskom pojavio na treningu svog kluba Pari Sen Žermena.

 

 

U odlučujućem meču Kilijan je postigao tri gola, ali ni to nije bilo Trikolorima da odbrane titulu šampiona sveta, koja je otišla u ruke Argentincima.

Međutim, Mbape je rešio da tugu zaleči treninzima. Ovaj povratak je pravo iznenađenje jer su igrači koji su bili na SP u Kataru dobili deset dana odmora pre nego se pridruže klupskim drugovima.

PSŽ nije detaljno govorio o Mbapeovom programu treninga. Nije isključena mogućnost da najbolji strelac Svetskog prvenstva zauzme svoje mesto u timu već u duelu protiv Strazbura 28. decembra na Parku prinčeva.

Biće interesatno videti kako će se nastaviti saradnja Francuza i Mesija koji je trenutno u Argentini gde proslavlja titulu Svetskog šampiona. Nema sumnje da Kilijan neće zaboraviti prozivke na njegov račun od strane Leovih saigrača iz reprezentacije, pre svih golmana Emilijana Martineza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading