MEKSIKANAC JE NEUNIŠTIV! Očoa stiže kod Srbina (FOTO)

Autor:

Sport

20.12.2022

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratak na Stari kontinent.

MEKSIKANAC JE NEUNIŠTIV! Očoa stiže kod Srbina (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Iskusni Giljermo Očoa nema nameru da stane! Naime, 37-godišnji čuvar mreže na pragu je povratka u Evropu.

Ne u bilo koju ligu, već u italijansku Seriju A gde će braniti boje Salernitane. Transfer guru Đanluka di Marcio piše da je sve dogovoreno te da će Očoa u četvrtak stići u Salerno na lekarske preglede. Ugovor sa Amerikom ističe mu krajem decembra što znači da italijanski klub neće morati da plaća obeštećenje.

 

 

Neće ni 37-godišnjeg Meksikanca u Salernitani plaćati dugo, svega šest meseci, odnosno do kraja sezone, jer Očoa na Čizmu stiže kako bi pokrio izostanak Luiđija Sepea koji se nedavno povredio i neće ga biti u timu makar do kraja januara. Imaće dakle Očoa priliku da se istakne, posebno što Salernitanu u narednih šest utakmica očekuju okršaji sa Milanom, Atalantom, Napolijem i Juventusom...

Podestimo, boje popularne Granate brani i nekadašnji srpski reprezentativac Ivan Radovanović.

Očoa je karijeru započeo u pomenutoj Americi nakon koje se otisnuo u Evropu. Prvo u Ajačio, potom redom nastupao za Malagu, Granadu i Standard iz Liježa posle kojeg se vratio u domovinu. Ovog novembra je sa meksičkom reprezentacijom nastupao na petom Svetskom prvenstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading