DETONACIJA USRED MUNDIJALA: Barselona dovodi UZDANICU reprezentacije Hrvatske!

Autor:

Sport

12.12.2022

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Kataru je skrenuo pažnju na sebe, velikan sa Pirineja "zagrizao" za Hrvata.

DETONACIJA USRED MUNDIJALA: Barselona dovodi UZDANICU reprezentacije Hrvatske!

Foto: Tanjug/AP

Desni bek reprezentacije Hrvatske Josip Juranović mogao bi da ostvari transfer karijere posle Svetskog prvenstva u Kataru. Španski mediji prenose da je za Hrvata zainteresovana Barselona, koja silno želi da ga otkupi od Seltika.

Juranović je pažnju na sebe skrenuo odličnim igrama u dresu "Kockastih", a pre Škotske nosio je dres Legije koja ga je Hajduku platila tek 400 hiljada evra.

Hrvat se put Ostrva otisnuo za tri miliona evropskih novčanica, a Škoti bi sada mogli njegovom prodajom da popune klupsku kasu.

 

 

Juranović je minulog leta bio na meti Atletiko Madrida, ali "Jorgandžije" nisu bile spremne da izdvoje 17 miliona evra, koliko je zahtevao velikan sa "Seltik parka". Cena mu sada svakako nije niža, a Barsa pored Juranovića želi i Fojta iz Viljareala, mada je hrvatski as znatno bliži selidbi na "Nou Kamp".

Podsetimo da Hrvate u utorak od 20 časova očekuje polufinalni susret SP sa selekcijom Argentine, a očekuje se da standardni bek zauzme svoje mesto pored desne aut linije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading