POTVRĐENO: Petorica fudbalera u PROBLEMU pred nastavak Mundijala!

Autor:

Sport

27.11.2022

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki problem za selekciju iz grupe G.

POTVRĐENO: Petorica fudbalera u PROBLEMU pred nastavak Mundijala!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović i Tijago Silva

Fudbaleri Brazila savladali su selekciju Srbije sa 2:0 u meču prvog kola grupe G na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Osmi dan Mundijala možete pratiti u live blogu.

Oba pogotka za "Karioke" postigao je Rišarlison, u 61.i 73. minutu, čime je svojoj ekipi doneo tri preko potrebna boda na startu turnira. Ipak, dan pred meč sa Švajcarskom, iz tabora "Selesaa" ne dolaze sjajne vesti.

Foto: Tanjug/AP

Ričarlison je presudio Srbiji u prvom meču

Naime, selektor Brazila Tite protiv Švajcarske neće moći da računa na čak petoricu prvotimaca. Nejmar je zbog povrede skočnog zgloba završio grupnu fazu, očekuje ga oporavak do osmine finala, a ista situacija je i sa Danilom, desnim bekom ove ekipe.

Međutim, uz njih dvojicu, pojavile su se glasine da Tite neće moći da računa na još trojicu fudbalera. Pod znakom pitanja su Lukas Paketa, Entoni i Alison, a svi su navodno roviti posle meča sa našom selekcijom.

Foto: Tanjug/AP

Nejmara nećemo gledati do kraja grupne faze

Ove informacije svakako da ne idu u korist "Orlovima", pošto je od velike važnosti da Brazil uspe da izdejstvuje pobedu protiv druge evropske selekcije u grupi G, tako da ostaje nada da će makar Alison, Entoni i Paketa biti spremni za meč.

Susret Brazila i Švajcarske je na programu u ponedeljak od 17 časova, a pre toga će od 11 časova snage odmeriti i Srbija i Kamerun, na stadionu "Al Janub". Dve najbolje plasirane ekipe će izboriti plasman u osminu finala Mundijala.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading