JOŠ JEDAN ODLAZAK IZ PARTIZANA?! Počelo "renoviranje" u Humskoj!

Autor:

Sport

28.10.2024

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savo Milošević nije pružio defanzivcu očekivanu podršku.

JOŠ JEDAN ODLAZAK IZ PARTIZANA?! Počelo "renoviranje" u Humskoj!

Foto: FK Partizan

Nihad Mujakić

Nakon dolaska iz Turske u Partizan pre nekoliko meseci, Nihad Mujakić već se spekuliše da bi mogao da napusti klub tokom zimskog prelaznog roka. Nova uprava kluba planira mere štednje, a to bi moglo uticati na odlazak defanzivca iz ekipe.

Mujakić je došao u Partizan na insistiranje bivšeg trenera Aleksandra Stanojevića, ali je situacija postala neizvesna nakon promene trenera. Savo Milošević nije pružio defanzivcu očekivanu podršku, što se odrazilo na njegov status u ekipi. Na utakmici protiv Novog Pazara, bio je zamenjen na poluvremenu, dok je protiv Čukaričkog čak bio na klupi, što je dodatno podgrejalo spekulacije o njegovom odlasku iz kluba.

- Za SportSport je potvrđeno da postoji velika mogućnost da Mujakić na zimu napusti ekipu Partizana i da svoju karijeru nastavi u nekom drugom klubu - stoji u tekstu portala Sportsport.ba.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Nihad Mujakić

 

Mediji iz Bosne su takođe pokrenuli priču o mogućem odlasku Mujakića iz Partizana. Prema portalu Sportsport.ba, postoji velika mogućnost da defanzivac napusti ekipu Partizana kako bi nastavio karijeru u nekom drugom klubu.

Uprkos tome što je došao na insistiranje bivšeg trenera, novonastala situacija i neubedljive igre nisu uspele da ga etabliraju kao ključnog igrača u timu. S obzirom na planirane mere štednje, odlazak Mujakića iz Partizana tokom zimskog prelaznog roka izgleda kao realna opcija.

Podsetimo, na dolasku Nihada Mujahića u Partizan, posebno je insistirao trener Aleksandar Stanojević, koji je imao prilike da se upozna sa Mujakićevim kvalitetima dok je vodio Konjaspor u Turskoj prošle sezone. Stanojević je verovao da će Mujakić biti značajno pojačanje za ekipu i da će doprineti ostvarenju sportskih ciljeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading