DOŠ`O JE I TAJ DAN: Partizan dobija novu upravu - Legende umesto Vazure i Vučele

Autor:

Sport

21.10.2024

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi očekuju brzi rasplet u crno-belom taboru.

DOŠ`O JE I TAJ DAN: Partizan dobija novu upravu - Legende umesto Vazure i Vučele

Foto: Starsport

Miloš Vazura i Milorad Vučelić

Fudbalski klub Partizan dobiće danas novo rukovodstvo, bar to nagoveštavaju sve najave od proteklih dana. Skupština crno-belih zakazana je za 15 časova u SC Teleoptik i doneće značajne promene u rukovodstvu kluba, a najveća vest je da će Milorad Vučelić i Miloš Vazura napustiti svoje pozicije.

Umesto njih, rukovođenje kluba preuzima Rasim Ljajić, za početak na čelu radne grupe, a poznato je i da će se legende kluba, Predrag Mijatović i Ljubiša Tumbaković, pridružiti novoj vladajućoj garnituri.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ, Starsport

Preuzima Partizan: Rasim Ljajić

Šta će se desiti u Zemunelu ostaće tajna sve dok se iz Partizana ne oglase na zvaničnoj konferenciji za medije, budući da će Skupština biti zatvorena za javnost. Međutim, kako je ona zakazana tek pola sata posle zvaničnog početka Skupštine evidentno je da svi očekuju da će razrešenje Vazure i Vučelića proteći glatko, te da će radna grupa biti brzo konstituisana.

 

Republika

Foto: Starsport

DOlaze u voljeni klub: Mijatović i Tumbaković

Navodno, Mijatović će imati ključnu ulogu u pronalaženju inostranih pojačanja za klub. Iako će zadržati boravište u Španiji, Mijatović će biti odgovoran za angažovanje igrača iz inostranstva, što predstavlja veliki korak napred za Partizan. Sa druge strane, legendarni trener Ljubiša Tumbaković će imati ključnu ulogu u razvoju domaćeg fudbala. Njegovo iskustvo i znanje biće od neprocenjivog značaja za klub, a navijači sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se Tumbaković snaći u novoj ulozi.

Pitanje koje intrigira mnoge, pa i grobare, jeste ko će zauzeti poziciju generalnog direktora umesto Vazure. Trenutno najozbiljnija opcija je Danko Lazović, bivši napadač Partizana. Pored toga, najavljuje se i povratak Zorana Bate Mirkovića, što dodatno uzbuduje navijače. Takođe, Ljubomir Fejsa, Antonio Rukavina i Ivan Obradović takođe će imati svoje uloge u novoj strukturi kluba, dok se očekuje da će se i drugi bivši igrači i legende kluba uključiti u revitalizaciju Partizana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading