BOMBAMA PARTIZANA NEMA KRAJA: Tumba uz Mijata ulazi u klub, a oni nisu jedini

Autor:

Sport

20.10.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve as do asa preuzeće funkcije u Humskoj za preporod crno-belih.

BOMBAMA PARTIZANA NEMA KRAJA: Tumba uz Mijata ulazi u klub, a oni nisu jedini

Foto: Starsport

Sutrašnja Skupština Partizana donosi značajne promene u rukovodstvu kluba, a najveća vest je da će Milorad Vučelić i Miloš Vazura napustiti svoje pozicije. Umesto njih, rukovođenje kluba preuzima Rasim Ljajić, za početak na čelu radne grupe, a poznato je i da će se legende kluba, Predrag Mijatović i Ljubiša Tumbaković, pridružiti novoj vladajućoj garnituri, preneo je Mozzart sport.

Naime, kako je Republika već pisala, jedna od najbombastičnijih vesti je da će legendarni fudbaler, Predrag Mijatović, imati ključnu ulogu u pronalaženju inostranih pojačanja za klub. Iako će zadržati boravište u Španiji, Mijatović će biti odgovoran za angažovanje igrača iz inostranstva, što predstavlja veliki korak napred za Partizan.

Republika

Foto: Starsport

Okružiće se legendama Partizana: Rasim Ljajić


Sa druge strane, legendarni trener Ljubiša Tumbaković će imati ključnu ulogu u razvoju domaćeg fudbala. Njegovo iskustvo i znanje biće od neprocenjivog značaja za klub, a navijači sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se Tumbaković snaći u novoj ulozi.

Pitanje koje intrigira mnoge jeste ko će zauzeti poziciju generalnog direktora umesto Vazure. Trenutno najozbiljnija opcija je Danko Lazović, bivši napadač Partizana, ali ukoliko on ne prihvati ponudu, na scenu bi mogao stupiti Marko Vjetrović, nekadašnji portparol kluba i čovek za vezu sa UEFA.

Pored toga, najavljuje se i povratak Zorana Bate Mirkovića, što dodatno uzbuduje navijače. Takođe, Ljubomir Fejsa, Antonio Rukavina i Ivan Obradović takođe će imati svoje uloge u novoj strukturi kluba, dok se očekuje da će se i drugi bivši igrači i legende kluba uključiti u revitalizaciju Partizana.

Sve u svemu, za "grobare" se sprema velika transformacija koja bi mogla da vrati klub na staze uspeha. Očekuje se da će ove promene uneti novu energiju i entuzijazam među navijače, koji sa nestrpljenjem iščekuju novu eru u istoriji voljenog kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading