OGLASILA SE EVROLIGA ZBOG UTAKMICE ZVEZDE I BARSE: Ovom objavom opisali utakmicu!

Autor:

Sport

18.10.2024

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda i Barsa odigrali dramatičan meč.

OGLASILA SE EVROLIGA ZBOG UTAKMICE ZVEZDE I BARSE: Ovom objavom opisali utakmicu!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Barselone rezultatom 98:94 u okviru četvrtog kola Evrolige u Beogradskoj areni. Utakmica je bila puna preokreta i drame, što je izazvalo veliko uzbuđenje kod svih. 

Na samom kraju regularnog dela meča, Zvezda je vodila sa 82:81, ali je Kevin Panter uspeo da pogodi trojku za Barselonu, postavljajući rezultat na 82:84. Nakon toga, Jago Mateus je izjednačio rezultat na 84:84. U poslednjih 4.7 sekundi, Panter nije uspeo da pogodi, ali je ušao u poslednji minut produžetka i doneo prednost Barse rezultatom 96:93, vezavši dve trojke.

Nakon ovih uzbuđenja, Evroliga se oglasila na svojim društvenim mrežama, opisujući utakmicu kao "ludu". Taj opis jasno oslikava intenzitet i dramu koja se odvijala na terenu tokom meča.

- Ova utakmica je luda! - ističu iz Evrolige.

Ovaj meč definitivno će ostati upamćen po svojoj dramatičnoj završnici i neizvesnosti koja je pratila svaki trenutak. Navijači su imali priliku da uživaju u vrhunskom košarkaškom nadmetanju koje je pružilo sve što jedan spektakularan meč treba da sadrži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading