POGLEDAJTE REKACIJU MILOJEVIĆA NA PODVIG KATAIJA: Trener Zvezde imao jasnu poruku!

Autor:

Sport

18.10.2024

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katai nastavlja da rešeta Radnički iz Niša.

POGLEDAJTE REKACIJU MILOJEVIĆA NA PODVIG KATAIJA: Trener Zvezde imao jasnu poruku!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde deklasirali su Radnički iz Niša rezultatom 5:1 u okviru 12. kola Superlige Srbije. Ovaj susret bio je poseban za dugogodišnjeg igrača crveno-belih Aleksandra Kataija koji je postigao dva pogotka i time se izjednačio sa legendarnim Darkom Pančevim na večnoj listi strlaca.

Trener crveno-belih, Vladan Milojević dotakao se velikog podviga Kataija i istakao da im on mnogo znači i uverava da se neće ovde zaustaviti.

- Nešto fantastično. Čestitke Kataiju, mnogo znači Zvezdi i ovoj ekipi i od srca mu čestitam, ima još štošta da pruži i neće se ovde zaustaviti - poručio je Milojević.

Govorio je i Luki Iliću, koji je postigao het-trik.

- Što se tiče Ilića, mlad i plemenit igrač. Apsolutno je sve zaslužio svojim igrama. Drago mi je zbog toga. Utakmica je bila zanimkljiva, dosta golova, Hteli smo da odmorimo neke igrače od napornog puta. Već od subote se spremamo za naredne utakmice - naveo je Milojević.

Katai je u dresu Crvene zvezde postigao 116 golova na 239 mečeva, dok je Pančevu trebalo svega 115 utakmica da dođe do te brojke. Obojica su svako na svoj način ispisali istoriju crveno-belih, ali se legendarnoj "Kobri" nikada neće zaboraviti gol za osvajanje Lige šampiona protiv Marseja. Sa druge strane, Katai je godinama unazad bio nosilac i stub Zvezde koja dominira srpskim fudbalom već deceniju unazad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading