ILIĆ U CENTRU PAŽNJE: Het trik za pamćenje i dominacija Zvezde nad Radničkim!

Autor:

Sport

18.10.2024

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli gaze!

ILIĆ U CENTRU PAŽNJE: Het trik za pamćenje i dominacija Zvezde nad Radničkim!

Foto: Starsport

U utakmici 12. kola Superlige Srbije, Crvena zvezda za sada ubedljivo vodi protiv Radničkog iz Niša rezultatom 3:0. Prvo poluvreme utakmice je obeležio mladi Luka Ilić postigavši het-trik i demonstrirajući svoje fudbalsko umeće.Utakmica je obeležena impresivnim nastupom mladog fudbalera Luke Ilića, koji je postigao čak tri gola i bio nezaustavljiv na terenu.

Samo četiri minuta nakon početka utakmice, Luka Ilić je izveo solo-prodor kroz sredinu i postigao prvi gol za Crvenu zvezdu. Njegov efektan udarac smestio se u donji desni ugao gola, ostavljajući golmana Manojlovića nemoćnog. Ovaj gol bio je uvod u fantastičan nastup mladog fudbalera koji je dominirao tokom celog meča.

Povreda Jegora Pruceva u 29. minutu donela je trenutnu neizvesnost za Crvenu zvezdu, ali je Korejac Seol uspešno zamenio povređenog igrača. Period nezanimljive igre prekinuo je Luka Ilić svojim drugim golom, donoseći Zvezdi vođstvo od 2:0. Brza akcija crveno-belih i precizan udarac glavom bili su dovoljni da se zatresu mreže Radničkog.

Pred sam kraj prvog poluvremena, mladi fudbaler je postigao svoj treći gol na utakmici, ostvarujući impresivan het-trik. Andrija Maksimović je uneo pometnju pred golom Radničkog, a lopta se odbila do Luke Ilića koji je bio na pravom mestu u pravo vreme, postavljajući konačan rezultat od 3:0 u korist Crvene zvezde.

Već od samog početka utakmice, Crvena zvezda je pokazala svoju nadmoć, a trener Vladan Milojević je očito imao dobar taktički plan, jer je njegov tim dominirao terenom, dok Luka Ilić svojim impresivnim nastupom ostavlja snažan utisak na fudbalsku scenu. Sledi da vidimo kako će se dalje odvijati takmičenje, ali je jasno da je Zvezda danas pokazala svoju dominaciju na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading