UŽAS U KRAGUJEVCU: "Crveni đavoli" napali decu na ekskurziji zbog OVOG!

Autor:

Sport

17.10.2024

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravične scene u Kragujevcu!

UŽAS U KRAGUJEVCU: "Crveni đavoli" napali decu na ekskurziji zbog OVOG!

Foto: Starsport

Užasne scene odigrale su se u Kragujevcu gde su navijači Radničkog, poznati kao "Crveni Đavoli", napali maturante Osnovne škole "Ivo Visin" iz Prčnja. Prema izveštaju RTCG-a, uzrok napada su bila obeležja navijačke grupe "Delije" koje su deca nosila tokom ekskurzije u Kragujevcu.

Osim gore pomenute škole, na ekskurziji su bila i deca iz OŠ "Branko Brinič" iz Radovića, kao i deca iz OŠ "Nikola Đurković" iz Radanovića. Direktorka škole, Petra Ćetković, potvrdila je ovu informaciju za RTCG i istakla da je i sama prisustvovala ovom nemilom događaju.

Napad je izazvao ogorčenje i osudu javnosti, a ministar prosvete je najavio oštre mere protiv počinilaca. Očekuje se da će policija brzo identifikovati napadače i da će biti privedeni pravdi. Ovakav incident predstavlja ozbiljnu pretnju bezbednosti dece i očekuje se hitna reakcija nadležnih organa.

Napad na nevine maturante izazvao je uznemirenost među roditeljima i širom zajednicom. Ovakav događaj treba da posluži kao podsetnik svim građanima da je tolerancija i poštovanje osnovnih ljudskih prava od suštinskog značaja za očuvanje mira i bezbednosti u društvu.

Očekuje se da će nadležni organi preduzeti sve neophodne mere kako bi osigurali da se ovakvi incidenti ne ponove i da se krivci adekvatno kazne. Bezbednost dece mora biti apsolutni prioritet, a nasilje ne sme biti tolerisano ni u jednom obliku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading