RONALDO BIVŠI KLUB NAZVAO "MALIM"! Portugalac priznao VELIČINU Barse i navukao GNEV crno-belih (VIDEO)

Autor:

Sport

15.10.2024

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koliko neoprezna izjava Kristijana

RONALDO BIVŠI KLUB NAZVAO "MALIM"! Portugalac priznao VELIČINU Barse i navukao GNEV crno-belih (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Bivši as Juventusa Kristijano Ronaldo

Kristijano Ronaldo je nedavnim susretom sa Vojčehom Ščesnim, bivšim saigračem iz Juventusa, izazvao ogromnu buru među navijačima svog nekadašnjeg kluba. Naime, Portugalac se našalio na račun poljskog golmana posle međusobnog duela u Ligi nacija, koji je najavio penzionisanje pre nego što je dobio poziv Barselone, izazvavši time oduševljenje Katalonaca, ali i gnev navijača Juventusa.

- Je l’ sve dobro, srećan si? Morao si da se penzionišeš da bi otišao u veliki klub? - pitao je Kristijano Ščesnog.

Opaska Ronalda bila je čudna iz više razloga. Svima je poznato koliko rivalstvo vlada između Real Madrida, čija je Portugalac legenda, i Barselone sa kojom je svojevremeno vodio velike bitke. Na stranu to što je sportski rekao da je Barsa veliki klub, Ronaldo je istovremeno praktično "rekao" i da je Juventus mali i time navukao ogroman gnev navijača svog bivšeg kluba na sebe.

Ronaldo je za Juventus igrao od 2018. do 2021. godine, a zatim se vratio u Mančester junajted, pre nego što je prešao u Al Nasr u Saudijskoj Arabiji gde će izvesno i završiti karijeru.

Što se tiče meča, Ronaldo je sa svojom reprezentacijom ostvario pobedu nad Poljskom rezultatom 3:1, a sam je postigao jedan od golova, i to sa penala. Osim njegovog pogotka, Bernardo Silva i Jan Bednarek su takođe doprineli pobedi, pri čemu je Poljak postigao autogol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading