SRPSKI "MESI" ĆE DEBI U REPREZENTACIJI PAMTITI VEČNO! Dobio je poseban poklon sa posvetom od saigrača! (FOTO)

Autor:

Sport

13.10.2024

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaler Andrija Maksimović upisao se u istoriju srpskog fudbala postavši najmlađi debitant u istoriji reprezentacije na zvaničnim utakmicama.

SRPSKI "MESI" ĆE DEBI U REPREZENTACIJI PAMTITI VEČNO! Dobio je poseban poklon sa posvetom od saigrača! (FOTO)

Foto: fss.rs

Andrija Maksimović

U trećem kolu A divizije Lige nacija, fudbalska reprezentacija Srbije ostvarila je zapaženu pobedu od 2:0 nad selekcijom Švajcarske. Odlična igra srpskog tima bila je u centru pažnje, a posebno se istakao mladi Andrija Maksimović, ostvarivši istorijski trenutak debija za A selekciju svoje države.

Mladi fudbaler Andrija Maksimović upisao se u istoriju srpskog fudbala postavši najmlađi debitant u istoriji reprezentacije na zvaničnim utakmicama. Njegov debi bio je ispunjen emotivnim trenucima, a posebno iznenađenje doživeo je od svojih saigrača nakon meča. Naime, Maksimović je od saigrača dobio dres sa potpisima svih fudbalera, uz posebnu poruku kapitena Aleksandra Mitrovića, koji je istakao:

- Za Mesija iz Pazara.

 

 


Ovaj gest sigurno će ostati duboko urezan u sećanju mladog fudbalera, dok će njegov debi zauvek biti upamćen kao jedan od najznačajnijih trenutaka u karijeri.

Pobeda nad Švajcarskom predstavlja značajan momenat za srpsku reprezentaciju. Ovaj trijumf će sigurno doprineti samopouzdanju tima i predstavlja važan korak ka ostvarenju ciljeva u Ligi nacija. Reakcije navijača i stručnog štaba nakon meča jasno su pokazale koliko je ova pobeda važna za celokupan srpski fudbal.

Ovo je još jedan dokaz da se mladi talenti iz Srbije ističu na međunarodnoj sceni, te da je budućnost srpskog fudbala svetla i puna potencijala. S nestrpljenjem se očekuju naredni mečevi reprezentacije, uz nadu da će se uspesi nastaviti i u budućnosti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading