RADE BOGDANOVIĆ SE IZVINIO PIKSIJU I REPREZENTACIJI! "Ja uvek mogu sam sebe da demantujem!"

Autor:

Sport

13.10.2024

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle meča, stručni konsultant RTS-a, Rade Bogdanović, izneo je javno izvinjenje.

RADE BOGDANOVIĆ SE IZVINIO PIKSIJU I REPREZENTACIJI! "Ja uvek mogu sam sebe da demantujem!"

Foto: printscreen/RTS

U meču "A divizije" Lige nacija, fudbalska reprezentacija Srbije ostvarila je važnu pobedu nad selekcijom Švajcarske rezultatom 2:0. Ova pobeda donosi veliko zadovoljstvo navijačima Orlova, ali i postavlja nove izazove pred ekipu.

Posle meča, stručni konsultant RTS-a, Rade Bogdanović, izneo je javno izvinjenje Aleksandru Mitroviću, golmanu Rajkoviću i Vladimiru Stojkoviću zbog ranijih komentara.

Moramo da napomenemo kad sami sebe demantujemo, a ja uvek mogu sam sebe da demantujem. A to je da Mitrović i Rajković igraju u Saudijskoj Arabiji. Unači ljudi nije pitanje lige i kvaliteta - nego možeš ili ne možeš, hoćeš li ili nećeš. Moramo da se izvinimo i golmanu Vladimir Stojkoviću (igra u Saudijskoj Arabiji, a bio je na meču u Leskovcu, prim. aut.)... - poručio je Rade Bogdanović i kritikovao teren u Leskovcu:

- Pokazali su naši po ko zna koji put naši fudbaleri da su prilagodljivi, posebno po ovoj njivi od terena. Bio je jako loš teren, hvala Bogu da se niko nije povredio sem Saše Lukića, a bilo je još kandidata.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije nakon pobede nad Švajcarcima

 

Potom, istakao je da je ova pobeda, i te kako važna za Srbiju.

- Večeras je bilo 2:0 i samo treba pričati o pobedniku, ali mislim da Švajcarci bili loši, samo su bili iznenađeni uslovima. Mi smo navikli na njih, ekipa se prilagodila, dali su sami sebi na vreme gol, mi smo dali na vreme, Rajković odbranio penal i priveo meč kraju bez ikakvog stresa. Neka proslave večeras, znaju dobro protiv Španije kako furija melje, moraju da se spreme.

Izneo je Bogdanović mišljenje i o predstojećem meču koji Srbija igra sa Španijom.

- Ključni detalj sa Španijom je odbrana poslednje linije i da Rajković bude na ovom nivou. Možemo da očekujemo da će da imaju svoj posed, da će da traže rupe, prolaze, po bokovima, bilo je i danas tih situacija. Mene samo čudi kako iz lepih akcija, kada je Eraković centrirao za Jovića, kako tu ne napravimo iskorak... Ne znam! - zapitao se Bogdanović koji je ocenio da je Jović svoje šanse promašio zato što nema minute u Milanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading