PIKSI OBEĆAO PRED ŠVAJCARSKU: Kec u Nišu! (FOTO)

Autor:

Sport

11.10.2024

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor opet samouveren

PIKSI OBEĆAO PRED ŠVAJCARSKU: Kec u Nišu! (FOTO)

Foto: Republika

Fudbaleri Srbije dočekaće Švajcarsku sutra 12. oktobra u trećem kolu Lige nacija u A4 grupi u Leskovcu. Izabranici Dragana Stojkovića Piksija imaju imperativ pobede budući da posle dva odigrana kola imaju samo bod iz remija sa Španijom bez golova u Beogradu (0:0), dok je Danska savladala "orlove" u Kopenhagenu sa 2:0. Duel sa "sajdžijama" je direktna borba da se ne padne na četvrto mesto u A4 grupi koje bi vodilo u B diviziju.

Ovog popodneva, pod tmurnim nebom, naši reprezentativci su odradili trening na stadionu niškog Radničkog, što je za Piksija imalo posebno značenje, budući da je na tom mestu počeo zlatnu igračku karijeru.

Republika

Foto: Republika

Piksi obećao: Kec u Nišu

Selektor Srbije je u jednom momentu otišao sa terena do grafita koji je ovog leta nastao na zidovima Čaira. Na njemu, šta drugo, nego Nikola Simić i kultna scena iz "Tesne Kože" na kojoj Dimitrije Pantić izgovara: "Kec u Nišu!"

Piksi je otišao do murala i okupljenim novinarima poručio: "Kec u Nišu, šta ste drugo mislili?" i tako dao do znanja da se sutra ide samo i isključivo - na pobedu (da izuzmemo činjenicu da se duel igra na stadionu Dubočice u Leskovcu, a ne na terenu doma "Meraklija").

Podsetimo, Stojković je pred duel sa Švajcarcima rekao:

Mogu da kažem da sam veoma zadovoljan kako su igrači trenirali, radili, ponašali se, nemamo kadrovskih problema. Svi su spremni, grupa igrača koja je prisutna na okupljanju je spremna za sutrašnji meč. Zadovoljan sam, za trenera je najvažnije da niko nije povređen i da možemo da računamo na sve. Radili smo po planu i programu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading