SELEKTOR PROSTAK! Za Piksija je Milojević "ovaj"!

Autor:

Sport

07.10.2024

22:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neumesan komentar Stojkovića na račun Zvezdinog trenera

SELEKTOR PROSTAK! Za Piksija je Milojević "ovaj"!

Foto: Starsport, FSS

Reprezentativci Srbije okupili su se danas u Staroj Pazovi kako bi otpočeli pripreme pred mečeve u Ligi nacija protiv Švajcarske (12. oktobar) i Španije (15. oktobar), a jedno lice, do sada neviđeno u Nacionalnoj kući fudbala, privuklo je najveću pažnju. A kako i ne bi, kada cela Evropa bruji o njemu? Andrija Maksimović je sa samo 17 godina, tri meseca i 26 dana debitovao u seniorskoj Ligi šampiona i postao najmlađi fudbaler Crvene zvezde, ali i celog srpskog fudbala koji se našao na terenu u najelitnijem evropskom takmičenju.

Prvo je na "vatrenom krštenju" u večitom derbiju zasenio nastupom celu ovdašnju javnost, da bi samo dan nakon toga dobio poziv od Dragana Stojkovića da se priključi "A" nacionalnom timu u predstojećem prozoru. Ni tu nije bio kraj, pošto su italijanski mediji u superlativima pisali o čudu iz Srbije posle meča protiv Intera.

A za sve to je zaslužan, pre svih, čovek koji ga je gurnuo u vatru - trener Crvene zvezde Vladan Milojević. Praktično je Miloje otkrio i preporučio srpskog Mesija Piksiju, a selektor umesto da se zahvali kolegi, oslovio ga je sa "ovaj"!?

Republika

Foto: youtube/fss

Milojević mu preporučio Mesija, a selektor ga oslovljava sa "ovaj"

Naime, nakon susreta selektora sa mladim fudbalerom u Staroj Pazovi i klasičnog pozdrava, Maksimović, kao i svi korisnici društvenih mreža, ostali su u šoku zbog Piksijevog komentara koji je usledio, a odnosio se upravo na čoveka koji ga je za kratko vreme i proslavio. Selektor je, umesto da se zahvali kolegi Milojeviću što mu je preporučio vunderkida, Mesiju postavio izuzetno suvišno i neprofesionalno pitanje u kom prostački osvlovljava trenera Zvezde.

- Što te menj'o ovaj? - upitao je Piksi Maksimovića aludirajući na to što je juče protiv IMT završio meč u 76. minutu, da bi mladi fudbaler zbunjeno odgovorio: "Pa ne znam, ne znam".

Republika

Foto: Starsport

Ni kriv ni dužan: Vladan Milojević

Neko je pored dobacio: "Da bude svež i odmoran", a Stojković je uz smeh to potvrdio: "Samo da bude svež".

Čovek koji je Crvenu zvezdu, a samim tim kasnije i ceo srpski fudbal vratio na pravi put, preporodio naš najveći klub i bio začetnik uspeha koji su nam kasnije obezbedili i direktan plasman u Ligu šampiona, o čemu je do skoro moglo samo da se sanja - on je za Piksija "ovaj"?! Reakcija Maksimovića koji ima samo 17 godina, a čak ni njemu nije bilo jasno kako je moguće da je to selektor rekao, govori sve. 

Republika

Foto: Starsport

Nastavlja sa prostaklukom: Dragan Stojković

Posle kraha na Evropskom prvenstvu, pritajavanja dok ne prođe "ofanziva" na njega i hrabrosti da izađe i tvrdi kako je Srbija igrala sjajno u Nemačkoj, selektor je sada otišao i korak dalje, te prostački oslovio Vladana Milojevića koji mu je, na kraju krajeva, za vreme selektorskog mandata i mnoge druge igrače "preporučio". Bezobraznije od ovog ne može...

Takođe, nerealno je da momak koji već dugo vremena ima reputaciju najvećeg srpskog talenta, danas od Piksija dobije komentar: "Gde si, Jamal?"

Zvezdin "Mesi" je u periodu iza nas izgradio svoje ime, pa je komentar selektora u kom ga upoređuje sa Špancem bio potpuno bespotreban i neumesan, na šta su i korisnici društvenih mreža ispod objave skrenuli pažnju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading