PIKSI IZNEO VEOMA LOŠE VESTI: Srbija desetkovana pred dva važna susreta!

Autor:

Sport

07.10.2024

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegov klub razmatra opciju da se operiše - ističe Stojković.

PIKSI IZNEO VEOMA LOŠE VESTI: Srbija desetkovana pred dva važna susreta!

Foto: Starsport

Selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi govorio je na konferenciji za medije uoči dva susreta u A diviziji Ligi Nacije. Piksi je izneo nimalo lepe vesti, jer će naš nacionalni tim na megdan Švajcarskoj i Španiji ići desetkovani, jer su nekolicina važnih reprezentativaca povređena.

- Što se igrača tiče, govorim o onima koji su na spisku i onima koji nisu. Vrlo sam otvoren i iskren. Imamo problema, ali to je nešto što i sve reprezentacije imaju. Da su igrači povređeni. Često ćete sresti tu vrstu primera. Na spisku je bio, a neće doći Babić. Trebalo bi da proverite stanje igrača i zašto nije na spisku. Neko je napizao da je izgubio mesto zbog nekog drugog. To nije tačno. Njegov klub razmatra opciju da se operiše. Dakle, moguća operacija. Imamo i Ratkova, procena je šest nedelja pauze. To smo dobili iz Salcburga - rekao je Piksi i dodao:

- Razgovarajući sa njim, to vam je to. Imamo i Vanju, zadobio povredu desnog kolena. On dolazi danas, pa ćemo u skladu sa dodatnim pregledom doneti odluku. Dobio sam informaciju da se radi o malom oštećenju meniskusa desnog kolena. Dolazi i Ivan Ilić, uradiće se dodatni pregled. Radi se o upali Ahilove tetive. Radićemo danas dodatne preglede, pa ćemo videti. Sinoć smo dobili vest u vezi sa Andrijom Žuvkovićem. Pre sat vremena je urađena magnetna rezonanca. Bol u kolenu. Daje mogužnost da on bude oslobođen ovog puta. Iluzorno je tražiti od nekog da igra i da 100 odsto. Nema potrebe da dolazi na dodatne preglede. Pre pola sata smo dobili izveštaj od kluba. Teško mu je da hoda - objasnio je Stojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading