PROMAŠAJ VEKA: Dušan Vlahović se propisno obrukao! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.10.2024

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač bi ovo trebalo da pogodi kao od šale,

PROMAŠAJ VEKA: Dušan Vlahović se propisno obrukao! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Srpski napadač, Dušan Vlahović, doživeo je verovatno najveći promašaj u karijeri na nedavnom meču protiv Kaljarija, koji je obeležio susret između Juventusa i tima sa Sardinije u sedmom kolu Serije A. Vlahović je propustio neverovatnu priliku da bude heroj i donese trijumf Juventusu, koji je na kraju završio rezultatom 1:1.

Juventus je poveo u 15. minutu golom Vlahovića sa bele tačke, čime je nastavljena njegova golgeterska serija. Delovalo je da će to biti rutinska pobeda za "Staru damu". Međutim, u 78. minutu, Vlahović je propustio neverovatnu priliku da overi pobedu svog tima. Nakon intervencije golmana Kaljarija, lopta se odbila do Vlahovića koji je bio potpuno sam na nekoliko metara od gola.

Mogao je da bira gde će šutirati, ali poslao je loptu pored desne stative i tako propustio šansu da donese Juventusu prednost od 2:0. Posle ovog neverovatnog promašaja, Vlahović se samo u neverici uhvatio za glavu. Usledila je kazna za promašaj srpskog reprezentativca. Nekoliko minuta kasnije, dosuđen je jedanaesterac za Kaljari koji je uspešno realizovao Razvan Marin, postavljajući konačan rezultat od 1:1. Pogledajte snimak ovog nezaboravnog promašaja koji je šokirao fudbalski svet.

Ovaj promašaj definitivno će biti jedan od najupečatljivijih momenata u karijeri mladog Dušana Vlahovića, ali s obzirom na njegov talenat i dosadašnje uspehe, sigurno je da će se oporaviti od ovog nezaboravnog trenutka i nastaviti da osvaja fudbalski svet svojim veštinama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading