VLAHOVIĆA NIKO NE MOŽE DA ZAUSTAVI! Srpski napadač postigao peti gol! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.10.2024

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlahovićeva izvanredna forma nije prošla neprimećeno.

VLAHOVIĆA NIKO NE MOŽE DA ZAUSTAVI! Srpski napadač postigao peti gol! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Vlahović

Napadač Juventusa, Dušan Vlahović, nastavlja da impresionira svojim nastupima u Seriji A. U poslednjem meču protiv Kaljarija, postigao je gol iz penala u 15. minutu, dostižući tako peti gol ove sezone u italijanskom šampionatu. Ovaj mladi srpski fudbaler takođe je postigao pet golova u poslednje tri utakmice, demonstrirajući izuzetnu formu koja je privukla pažnju fudbalskih zaljubljenika širom sveta.

Vlahovićeva izvanredna forma nije prošla neprimećeno, posebno jer je postigao dva gola na gostovanju Đenovi, zatim dva gola protiv Lajpciga u Ligi šampiona, da bi sada nastavio svoju impresivnu seriju golova. Ovaj niz uspeha ne samo da je doprineo rezultatima njegovog tima, već je i potvrdio njegov izuzetan igrački kvalitet.

 

 


Za ljubitelje fudbala ovo je svakako razlog za radovanje, jer je Vlahović postao jedan od najzapaženijih mladih fudbalera u evropskim ligama, privlačeći pažnju brojnih klubova i skauta.

Interesovanje za Dušana Vlahovića raste iz dana u dan, a njegovi nastupi i golovi su tema brojnih fudbalskih rasprava i analiza. Uz to, njegova popularnost na društvenim mrežama takođe raste, dok navijači sa nestrpljenjem iščekuju svaki njegov sledeći nastup.

Njegova izuzetna forma i postignuti golovi u poslednjim utakmicama su svakako razlog za slavlje za sve ljubitelje fudbala, ali i za samog Vlahovića, čija karijera ide uzlaznom putanjom.

Dušan Vlahović je definitivno igrač koji obećava, sa izuzetnim talentom i sposobnošću da postiže golove na najvišem nivou takmičenja. Njegova trenutna forma i postignuti golovi su svakako razlog za očekivanje još impresivnih nastupa u budućnosti, dok ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem iščekuju da vide kako će se dalje razvijati njegova karijera.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading