ŠOK OTKRIĆE: Crvena zvezda u neravnopravnoj borbi u Ligi šampiona!

Autor:

Sport

05.10.2024

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli čeka teška bitka sa moćnijim rivalima u Ligi šampiona!

ŠOK OTKRIĆE: Crvena zvezda u neravnopravnoj borbi u Ligi šampiona!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Crvena zvezda suočava se sa izazovom nadmetanja sa rivalima u Ligi šampiona, pri čemu se njihov budžet od 70 miliona evra nalazi na 31. mestu među učesnicima ovog elitnog takmičenja. U poređenju sa nekim od najbogatijih klubova, poput Barselone sa budžetom od 640 miliona evra, Zvezda se nalazi u značajnom finansijskom zaostatku.

Među najbogatijim klubovima u Ligi šampiona nalaze se Mančester Siti, Real Madrid, Bajern Minhen i PSŽ, čiji budžeti premašuju 800 miliona evra. Ova činjenica dodatno ističe izazov sa kojim se Crvena zvezda suočava u takmičenju na evropskoj sceni.

Foto: UEFA

 

Poredeći budžete timova, primećuje se da Monako i Štutgart raspolažu skoro četiri puta većim iznosom od Crvene zvezde. Ova činjenica naglašava finansijsku razliku između Zvezde i nekih drugih učesnika Lige šampiona. Jedina ekipa sa kojom će Crvena zvezda igrati, Jang Bojs, raspolaže manjim budžetom od 60 miliona evra u poređenju sa Zvezdinim budžetom od 70 miliona evra.

Suočena sa izazovom nadmetanja sa klubovima koji imaju značajno veće budžete, Crvena zvezda će morati da pronađe načine da se izbori sa finansijskim disbalansom i ostvari uspeh u Ligi šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading