SUD OŽIVLJAVA POGBI KARIJERU: Francuzu skraćena suspenzija! Evo kada izlazi na teren!

Autor:

Sport

04.10.2024

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogba ima više sreće nego pameti.

SUD OŽIVLJAVA POGBI KARIJERU: Francuzu skraćena suspenzija! Evo kada izlazi na teren!

Foto: Printscreen/Twitter

Pol Pogba

Francuski fudbaler, Pol Pogba će se vratiti aktivnom igranju fudbala 2025. godine nakon što je Sud za sportsku arbitražu u Lozani smanjio njegovu suspenziju zbog dopinga. Umesto četvorogodišnje suspenzije, Pogbi je sada izrečena suspenzija od 18 meseci, što znači da će moći da počne da trenira sa Juventusom u januaru 2025. godine, a da zvanično igra od marta iste godine.

Sud za sportsku arbitražu u Lozani doneo je odluku o smanjenju suspenzije Pola Pogbe, čime je omogućio fudbaleru da se što pre vrati fudbalskim aktivnostima. Inače, prvobitna odluka o suspenziji doneta je u martu, a Francuz je suspendovan septembra 2023. godine zbog pozitivnog testa na metabolite testosterona.

Foto: Ap photo

Pol Pogba

Ako je suspenzija ostala na snazi u punom obimu, Pogba bi mogao da se vrati fudbalu tek avgusta 2027. godine, što bi u njegovim godinama moglo da znači i kraj karijere veziste. Međutim, skraćenje suspenzije omogućava mu da se što pre vrati na teren i nastavi sa profesionalnim igranjem fudbala.

Pol Pogba je tokom karijere ostvario značajne uspehe, igrajući za Mančester Junajted i Juventus, osvajajući titule i kupove u Italiji i Engleskoj, kao i Ligu Evrope. Sa reprezentacijom Francuske bio je šampion sveta 2018. godine i osvajač Lige nacija u izdanju 2020/2021. Trenutno je deo postave Juventusa zajedno sa srpskim reprezentativcem Dušanom Vlahovićem.

Nakon skraćene suspenzije zbog dopinga, Pol Pogba se priprema da se vrati fudbalu 2025. godine. Sa brojnim uspesima iza sebe, Pogba će imati priliku da nastavi sa svojom uspešnom karijerom i da pokaže svoj talenat na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading