ŠPANCI OTKRILI KO NAPADA SRBIJU U KORDOBI! Vraća se jedno MOĆNO ime!

Autor:

Sport

04.10.2024

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naše momke će čekati izuzetno težak zadatak

ŠPANCI OTKRILI KO NAPADA SRBIJU U KORDOBI! Vraća se jedno MOĆNO ime!

Foto: Tanjug/AP

Selektor fudbalske reprezentacije Španije, Luis de la Fuente, objavio je spisak igrača na koje računa za naredne mečeve protiv Danske i Srbije. Na spisku se ističe povratak kapitena Alvara Morate, koji će biti ključni igrač u timu. Pored njega, tu su i Lamin Jamal, Niko Vilijams i ostali igrači koji su bili deo španske reprezentacije tokom osvajanja titule na Evropskom prvenstvu.

De la Fuente će imati na raspolaganju tri vrlo pouzdana golmana: Aleks Remiro, David Raja i Robert Sančez, koji će biti ključni čuvari mreže u narednim utakmicama.

U odbrani se ističu imena poput Pau Toresa, Ajmerika Laportea, Dani Vivijana i ostalih koji će biti ključni u očuvanju mreže španske reprezentacije. Sa iskustvom i talentom u ovom delu tima, Španija može da se osloni na čvrstu odbranu.

Foto: www.profimedia.rs

Duel sa meča Srbija - Španija

 

Vezni red će biti oslonac tima u kreiranju napada i kontroli igre. Imena poput Aleiša Garsije, Martina Zubimendija, Fabijana Ruiza i drugih obećavaju kreativnost i dinamiku u španskoj igri.

U napadu, pored kapitena Morate, ističu se i Lamin Jamal, Feran Tores, Niko Vilijams i ostali napadači koji će biti ključni za postizanje golova i donošenje odlučujućih trenutaka u narednim mečevima.

Španska reprezentacija je spremna da se suoči sa izazovima protiv Danske i Srbije, a očekuje se da će pružiti vrhunsku igru i ostvariti pozitivne rezultate. Navijači širom sveta sa nestrpljenjem očekuju ove mečeve, a španski tim će sigurno dati sve od sebe da opravda očekivanja.

Na tabeli grupe 4 Lige nacija, reprezentacija Španije zauzima drugo mesto sa 4 osvojena boda, dok je Danska maksimalna sa šest. U prvom duelu sa našom reprezentacijom Španci su odigrali bez golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading