EVROPA SE POKLONILA VLAHOVIĆU: Srbin počeo da rešeta, UEFA ga odmah nagradila

Autor:

Sport

03.10.2024

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priznanje dobilo još deset fudbalera.

EVROPA SE POKLONILA VLAHOVIĆU: Srbin počeo da rešeta, UEFA ga odmah nagradila

Foto: Profimedia

Dušan Vlahović ponovo je paklena mašina! Napadač Juventusa i Srbije postigao je dva gola u pobedi Juventusa nad Lajpcigom sa 3:2 na gostovanju u Ligi šampiona. Bili su to njegovi treći i četvrti pogoci ove sezone a prvi u elitnom takmičenju. Zato ne čudi da ga je UEFA stavila u tim drugog kola.

Evropska fudbalska unija objavila je danas idealni tim drugog kola Lige šampiona, u kojem se nalazi i srpski fudbaler Dušan Vlahović. Vlahović je zaslužio mesto u idealnom timu nakon što je postigao dva gola za Juventus i to i pored činjenice da je Juventus igrao sa igračem manje više od pola sata zbog isključenja golmana Mikelea Di Gregorija.


Idealni tim u formaciji 4-2-3-1 su Martinez (Aston Vila) – Zapakosta (Atalanta), Salisu (Monako), Flamingo (PSV), Tijago Santos (Lil) – Timber (Fejenord), Florentino (Benfika) – Rafinja (Barselona), Sima (Brest), Adejemi (Borusija Dortmund) – Vlahović (Juventus).
Republika

Foto: www.profimedia.rs

Ukrotio "bikove": Dušan Vlahović


Podsetimo, Vlahović je bio u dugom postu za golove, a onda ga je prekinuo minulog vikenda kada je Juventus savladao Đenovu u gostima. Na tom susretu je Vlahović postigao dva gola. Pre toga je poslednji pogodak dao još 26. avgusta kada su crno-beli, takođe sa 3:0, savladali Veronu, a on se dva puta upisao u strelce.

Podsetimo, torinski sportski dnevnik Tuttosport posebno se bavio ovom temom lopeg učinka, povezujući Vlahovićevu lošu formu sa njegovim privatnim životom. Insinuacije o mogućem razlazu sa partnerkom Vanjom Bogdanović izazvale su dosta pažnje, posebno zbog prestanka aktivnosti na njihovim Instagram profilima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading