DELIJE, SAD JE VREME DA STANETE UZ IGRAČE: Evo kako do karata za sledeći meč Zvezde protiv IMT

Autor:

Sport

02.10.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potrebna je reakcija

DELIJE, SAD JE VREME DA STANETE UZ IGRAČE: Evo kako do karata za sledeći meč Zvezde protiv IMT

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde dobili su sinoć "šamar" u Milanu, ali ne toliko zbog uopšteno loše igre, koliko zbog individualnih grešaka koje su ih dovele do debakla. Inter je slavio sa 4:0, igrači su bili nezadovoljni posle meča, ali su izjavama pokazali da su im glave već usmerene na sledeću utakmicu i samo pobedu. Pred reprezentativnu pauzu potrebna je reakcija na terenu, ali i na tribinama, budući da sledi pauza od 13 dana do sledećeg susreta.

IMT sa Novog Beograda i Crvena zvezda ukrstiće koplja u nedelju, 6. oktobra, od 19 časova, u okviru 11. runde Superlige Srbjie. „Traktoristi“ u duel sa srpskim šampionom ulaze posle fenomenalne utakmice sa OFK Beogradom, u kojoj su na kraju poraženi sa 4:3, dok crveno-beli žele da poprave raspoloženje pred pomenutu pauzu i na sigurnom prvom mestu odu na istu.

Republika

Foto: Starsport

Delije

Utakmica će se igrati u Loznici, na stadionu Lagator, a formalni domaćin će biti novobeogradska ekipa.

A kada su u pitanju karte za meč na zapadu Srbije, one će moći da se kupe od petka, 4. oktobra u onlajn formatu, na sajtu ticketline.rs, dok će se na blagajnama stadiona „Lagator“ ulaznice prodavati na dan utakmice (6. oktobra), od 12 časova, po sledećim cenama:

zapadna i istočna tribina – 1000 dinara

severna i južna tribina – 700 dinara

Crveno-bele za "Lagator" vežu lepe uspomene, budući da su ovog proleća na tom mestu podigli pehar Kupa Srbije savladavši Vojvodinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading