MALO MU JE BILA JEDVA ŽENA! Supruga mu je bila prava bomba, a on je pao najniže - To veče ga je puno koštalo, a sada mu se sve vraća!

Autor:

Sport

29.09.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler u žiži skandala!

MALO MU JE BILA JEDVA ŽENA! Supruga mu je bila prava bomba, a on je pao najniže - To veče ga je puno koštalo, a sada mu se sve vraća!

Foto: printscreen/Instagram

Fudbaler Endi Kerol i njegova supruga, rijaliti zvezda serijala "Towie", Bili Maklou, suočavaju se sa razvodom posle samo dve godine braka. Njihova ljubavna priča već dugo je bila pod lupom javnosti, a turbulencije u vezi postale su očigledne još pre samog venčanja.

Veza para ušla je u krizu kada su 2021. godine procurile fotografije Endija Kerola u kompromitujućem položaju sa dve žene tokom njegove momačke večeri u Dubaiju.

Republika

Foto: printscreen/X

 

Iako je ovaj skandal privukao veliku pažnju, a Bili je u besu privremeno skinula verenički prsten i napustila njihov dom, tvrdnje da se ništa seksualno nije desilo dovele su do toga da se pomire i nastave sa planovima za venčanje.

Par se venčao u junu 2022. godine, ali su problemi nastavili da se gomilaju tokom dve godine braka. Krajem leta 2023. godine, Endi je prešao u francuski fudbalski klub Bordo, što je dodatno produbilo njihove nesuglasice jer je Bili ostala u njihovom domu u Eseksu, brinući o deci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BilliMucklow (@billimucklow)

Iako je par tajno okončao zajednički život u julu 2024. godine, tek sada je vest o njihovom razvodu dospela u javnost. Endi i Bili su izjavili da će ostati posvećeni zajedničkom roditeljstvu i učiniti sve da njihova deca što manje osete posledice ovog razlaza. 

Iako je ovaj doskorašnji bračni par potvrdio da će ostati prijateljski zbog dece, njihov razvod i dalje izaziva veliku pažnju medija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading