NAVIJAČI ZAPALILI STADION! Cela tribina pala u trans, ovaj preokret niko nije očekivao - Pogledajte kako je to izgledalo(VIDEO)

Autor:

Sport

28.09.2024

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbal je u Nemačkoj postao druga dimenzija.

NAVIJAČI ZAPALILI STADION! Cela tribina pala u trans, ovaj preokret niko nije očekivao - Pogledajte kako je to izgledalo(VIDEO)

Foto: Printscreen/X/@fussballmafiade

Petak veče je bilo rezervisano za uzbudljiv fudbalski spektakl na stadionu "Signal Iduna Park" u Dortmundu, gde je Borusija Dortmund doživela trnovit put do pobede protiv Bohuma. Gosti su brzo stekli prednost od 2:0 preko Mateusa Bera i Danija de Vita, ali je usledio nestvarni preokret domaćina.

Seru Žirasi je bio ključni igrač u preokretu Borusije, prvo smanjujući minus do poluvremena, a zatim postigavši još jedan gol za vođstvo od 3:2. Pored njega, strelci su bili i Emre Džan i Feliks Nmeha, što je dovelo do oduševljenja navijača na stadionu.

Sa preko 80.000 ljudi na tribinama, stadion "Signal Iduna Park" je bukvalno goreo od uzbuđenja. Domaći navijači su pružili neizmernu podršku svom timu, dok su gostujući navijači na kraju utakmice napustili stadion razočarani, iako su ostavili snažan utisak.

Novi snimci sa utakmice su pokazali kako se voli klub u Nemačkoj, posebno kada su u pitanju ultrasi poraženog tima. Njihova strastvena podrška je bila neprekidna, čak i kada je rezultat izostao, što je još jedan primer koliko je fudbal više od igre u ovoj zemlji.

Ovaj meč je još jednom potvrdio da je fudbal u Nemačkoj prava životna strast i da su navijači neizostavan deo ovog sporta. I dok su domaći navijači ostali u drugom planu, bilo je jasno da je njihova podrška bila ključna u preokretu Borusije Dortmund.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading