SADA JE ZVANIČNO! Milošević seo na klupu Partizana - evo kad je promocija novog šefa!

Autor:

Sport

27.09.2024

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milošević je kao igrač bio u Partizanu od 1992. do 1995. godine.

SADA JE ZVANIČNO! Milošević seo na klupu Partizana - evo kad je promocija novog šefa!

Foto: FK Partizan

Nakon uspešnih pregovora, čelnici Partizana su konačno postigli dogovor sa Savom Miloševićem, koji je već jednom vodio ovaj klub. Njegov prvi mandat obeležili su osvajanje Kupa Srbije i plasman u grupnu fazu Lige Evrope, što ga čini veoma poželjnim izborom za povratak na klupu crno-belih.

Od petka, 27.9.2024. godine, Savo Milošević je novi šef stručnog štaba FK Partizan.

Milošević je kao igrač bio u Partizanu od 1992. do 1995. godine, kada je prešao u Aston Vilu.

U Humsku se vratio 27. marta 2019. kao trener, da bi je napustio u septembru  2020. godine. Nekadašnji fudbaler i trener Partizana, ovaj iskusni stručnjak je takođe vodio reprezentaciju Bosne i Hercegovine, te ljubljansku Olimpiju. Njegovo iskustvo nije zanemarljivo, a zanimljivo je istaći da je 2011. godine bio i pomoćnik u stručnom štabu reprezentacije Crne Gore.

Miloševićev prvi radni dan u poznatom okruženju zakazan je za ponedeljak, dok će ekipu na prvenstvenom gostovanju u Lučanima predvoditi dojučerašnji pomoćnik Aleksandra Stanojevića, Bane Vukašinović. Očekuje se da će ova promena na klupi Partizana doneti novi impuls ekipi i navijačima.

Promocija novog šefa stručnog štaba biće održana  u ponedeljak, 30.9.2024. godine.

Aleksandru Stanojeviću želimo puno sreće u daljem radu i privatnom zivotu, uz zahvalnost za sve učinjeno u prethodnim godinama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading