ŠOKANTNO! DOVODI SE U PITANJE OBNOVA UGOVORA VLAHOVIĆA?! Evo šta je Juventis na kraju odlučio!

Autor:

Sport

27.09.2024

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijačima i medijima se tim povodom obratio direktor Juventusa Kristijano Đuntoli.

ŠOKANTNO! DOVODI SE U PITANJE OBNOVA UGOVORA VLAHOVIĆA?! Evo šta je Juventis na kraju odlučio!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Juventusa su nakon odličnog početka sezone u Seriji A i dve ubedljive pobede, nanizali tri nerešena rezultata u prventstvu bez golova i pomalo jeftino propustili da budu lideri na tabeli. U međuvremenu je torinski klub porazio PSV u Ligi šampiona, pa je utisak malo popravljen.

U italijanskim medijima je jedna od glavnih tema status Dušana Vlahovića, koji je od početka sezone postigao dva gola, ali je bez pogotka na poslednja četiri meča. Navijačima i medijima se tim povodom obratio direktor Juventusa Kristijano Đuntoli, istakavši da se status Srbina ne dovodi u pitanje. 

- Da li je obnova ugovora sa Dušanom problem? Ne, igrač kao što je on sa jako bitnom ulogom u timu ne može biti problem, obnova je cilj, uradićemo to. Igrač koji toliko vredi i toliko toga nam donosi za nas predstavlja prednost - rekao je Đuntoli za "Korijere dela Seru".

Dušan je protiv Verone postigao dva gola i tako maltene sam timu doneo pobedu i sigurno je da će i tim zaigrati mnogo bolje kada ponovo pronađe svoju formu, koja mu je prošle godine u Seriji A donela titulu najboljeg napadača u ligi.

Republika

Foto: Profimedia

Dupan Vlahović u dresu Juventusa

 

Podsetimo, Fudbaler Juventusa, Dušan Vlahović, nedavno je dao intervju za "DAZN" u kojem se osvrnuo na tekuću sezonu sa Juventusom i saradnji sa novim trenerom, Tijagom Motom. Vlahović je istakao da se oseća dobro i da mu stil igre kod novog trenera više odgovara nego prethodni.

Osećam se dobro, mogu bolje da se izrazim, ovaj stil igre mi više odgovara. Alegriju sam se uvek stavljao na raspolaganje i uvek sam sa zadovoljstvom radio sve što je tražio od mene. Šta mi Tijago najčešće govori? Odmah mi je progovorio o disciplini: raditi one stvari koje izgledaju jednostavne, a u stvarnosti nisu. Uvek idi u krevet u isto vreme, dobro se odmori, dobro spavaj i pridržavaj se pravilnom režimu ishrane - rekao je Dušan.

Vlahović je istakao da za njega Juventus predstavlja mnogo više od običnog kluba i posla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading