KLUB JE KRIV ZA SAMOUBISTVO!? Porodica nastradale otkrila detalje!

Autor:

Sport

26.09.2024

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko ne sme ime da joj izgovori.

KLUB JE KRIV ZA SAMOUBISTVO!? Porodica nastradale otkrila detalje!

Foto: Profimedia

Engleski fudbal potresa velika tragedija nakon samoubistva fudbalerke Šefild junajteda - Medi Kuzak, koja je 20. septembra oduzela sebi život u 27. godini. Porodica ove bivše omladinske reprezentativke Engleske oglasila se godinu dana nakon njene smrti, optužujući klub za zanemarivanje i nedostatak istrage o uzrocima tragedije.

Brat Medi Kuzak izneo je bolne detalje u interjuu, govoreći o osecaju izdaje zbog odnosa koji je klub imao prema njegovoj sestri. Porodica sumnja da je sukob sa bivšim trenerom Džonatanom Morganom, koji je u to vreme bio u vezi sa fudbalerkom Lestera, odigrao kljunu ulogu u njenom samoubistvu. Klub je, prema njegovim recima, samo javio porodici za smrt.

- Vatrogasni kamioni i ambulantna kola oko kuće... Mama je bila u potoku suza, moja baka takođe uplakana u svojoj sobi. Najbolnije je bilo kada su me pitali da li hoću da odem da je vidim... Kako sa tim da se izborim - rekao je brat Medi Kuzak.

Takođe je naglasio da engleski fudbal mora da preuzme odgovornost i sprovede ozbiljnu istragu o uzrocima tragedije. 

Republika

Foto: Profimedia

Stradala fudbalerka: Medi Kuzak

- Klub koji je lamentirao nad gubitkom "voljene sestre", je nije baš tretirao kao sestru. zar ne? Odgovor koji smo dobili je da oni neće da se mešaju u našu tugu, što je u najmanju ruku bizarno. Kako bi to "Žao nam je zbog vašeg gubitka, da li možemo išta da uradimo", neprikladno? Imam vere u fudbalski savez, dok mi ne daju razloga da je izgubim - ispričao je brat Medi Kuzak koji se i dalje nada ozbiljnoj istrazi vezanoj za smrt sestre.

Medi Kuzak, koja je osim fudbala radila i u marketingu kluba, ostavila je neizbrisiv trag na terenu, a njena porodica i dalje tuguje zbog gubitka voljene cerke i sestre.

- Medi je bila sjajna! Uvek smo znali da će uspeti, nije bilo boljeg osećaja nego da gledamo Medi kako igra fudbal. Neko od nas je uvek bio na utakmicama. Mama i tata su dolazili u nedelju uveče stalno na utakmice, a ja bih došao kada bih mogao da uklopim obaveze. Sada nedelje nisu iste. Strašno je biti bez Medi. Dobijam flešbekove svako malo. Nešto se desi i pomislim: Sad ću da kažem Medi... Oh...' Toliko bih stvari hteo da je pitam... Ali ne mogu. - završio je brat nastradale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading