APEL IZ KLUBA ZA SVE KOJI SUTRA DOLAZE NA MARAKANU: Nikako ne radite ovo

Autor:

Sport

18.09.2024

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Standardni problemi u glavnom gradu

APEL IZ KLUBA ZA SVE KOJI SUTRA DOLAZE NA MARAKANU: Nikako ne radite ovo

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće u četvrtak Benfiku u prvom meču u Ligi šampiona koja će se igrati u novom formatu. Utakmica na Marakani počeće od 18.45, a prema najavama, odnosno toku prodaje karata, naš najveći stadion bi trebalo da bude ispunjen do poslednjeg mesta, pa se očekuje i svih 50.000 delija na crveno-belom delu Topčiderskog brda.

Zbog toga se oglasio klub koji šalje molbu za sve navijače da što pre dođu na Marakanu.

- Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Benfiku u četvrtak od 18:45, u okviru premijerne utakmice našeg kluba u ovosezonskoj Ligi šampiona, a mi apelujemo na sve one koji dolaze na Marakanu, da to učine što ranije.‍

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Navijači Zvezde

Vlada veliko interesovanje za utakmicu sa portugalskom ekipom, a ujedno se i očekuju velike gužve u Beogradu u tom terminu. Počela je škola, ljudi su se vratili sa godišnjih odmora, i u skladu s tim apelujemo na sve navijače da se što ranije zapute na stadion, kako bi izbegli gužvu i bili na tribinama kada utakmica počne.

Znači Zvezdinim igračima podrška i atmosfera koja će, kao i uvek, biti fantastična. Vidimo se na Marakani - piše na zvaničnom sajtu kluba.

Podsetimo, tačno četiri decenije ranije, 19. septembra 1984. godine, na najvećem srpskom stadionu u okviru tadašnjeg Kupa evropskih šampiona sastale su se ekipe Crvene zvezde i lisabonske Benfike, a meč je obeležio veliki rezultatski preokret i sjajni Rajko Janjanin, pa se u Ljutice Bogdana nadaju da bi istorija mogla da se ponovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading