HRVATSKI HAKERI NAPALI SRBIJU I ZVEZDU: Evo kako su promenili ime Marakani

Autor:

Sport

17.09.2024

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve zbog bratskog odnosa navijača Benfike i Hajduka iz Splita.

HRVATSKI HAKERI NAPALI SRBIJU I ZVEZDU: Evo kako su promenili ime Marakani

Foto: Republika.rs

Atmosfera na Marakani uoči okršaja Srbije i Švedske

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće u četvrtak 19. septembra Benfiku u prvom meču nove sezone Lige šampiona. Biće to prvi susret crveno-belih u UEFA eliti u novom formatu i do sada neviđen izazov. Međutim, izazov je dodatno pojačan zbog napada Hrvata!

Naime, nije tajna da su navijači portugalskog tima i pripadnici "Torcide" Hajduka iz Splita u bratskim odnosima, što se videlo na ranijim susretima, pa i na poslednjem protiv Dinama kada je najavljen dolazak u Beograd.

Naime, navijači hrvatskog kluba nameravaju da dođu u Beograd i to delijama na noge 19. septembra. Tog dana će Zvezda započeti novi nastup u Ligi šampiona duelom sa portugalskom Benkfikom, a kako su navijači timova iz Lisabona i Splita u dobrim odnosima Hrvati su spremni da im pomognu u Beogradu. Imajući to u vidu jasno je da Hrvati ne žele da samo navijaju, već da izazovu haos.

Da skandal bude veći, oni su već počeli da prave haos i to hakerskim napadom. Naime, očigledno Hrvati iz Splita, su upali na Gugl mape i promenili osnovne parametre o našem najvećem stadionu. Tako se sada na Gugl mapama stadion "Rajko Mitić" zove "Šetalište drugova iz Hajduk Splita" i "HNK Hajduk Split – produžnica".

Republika

Foto: printskrin

Skandalozna izmena na Gugl mapama

Potez Torcide, kako se zove najtvrdokornija navijačka grupa Hajduka (najstarija u Evropi), dolazi svega par dana od slične šale na račun Dinama iz Zagreba.

Tada je, posle pobede u derbiju u Zagrebu, stadion Maksimir nazvan "Šetalište Marka Livaje", odnosno po fudbaleru koji je golom odlučio utakmicu u petak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading