CILJNA GRUPA SU JOJ FUDBALERI! Poznata influenserka nije dugo patila nakon raskida, pa je našla sebi novu IGRAČKU - Sve oči su uprte u njih!(FOTO)

Autor:

Sport

02.09.2024

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj tetovirani dasa sada ljubi prelepu brinetu.

CILJNA GRUPA SU JOJ FUDBALERI! Poznata influenserka nije dugo patila nakon raskida, pa je našla sebi novu IGRAČKU - Sve oči su uprte u njih!(FOTO)

Foto: printscreen/Instagram/angelanastiofficial

Italijanska influenserka Angela Nasti nedavno je privukla pažnju javnosti nakon što je objavila fotografiju sa fudbalerom Fiorentine, Rikardom Sotilom, ozvaničivši njihovu vezu putem Instagrama. Međutim, ova romanca nije dugo potrajala, jer su par veoma brzo okončali svoju vezu, nakon čega je Angela pronašla utehu u naručju Sotilovog kolege, Đanluke Skamaka.

Nakon što je okončala vezu sa Sotilom, Angela Nasti je brzo pronašla novu ljubavnu vezu sa Đanlukom Skamakom. Ova influenserka često deli delove svog života na društvenim mrežama, ali se retko eksponira sa partnerima. Ipak, postavljajući slike na kojima je oskudno odevena, Angela je privukla veliku pažnju javnosti.

- Sunce moje - dodala je u opisu fografija, ciljajući na njenog sadašnjeg izabranika.

- Posle dve nedelje: Sunce moje. Šta očekuješ od nekoga ko je prevario tvoju devojku sa tobom? Da vidimo da li ćeš sa ovim fudbalerom konačno uspeti u svom cilju eh - glasio je jedan od komentara.

Angela Nasti je poznata po tome što svakodnevno deli delove svog života na Instagramu, gde često objavljuje fotografije na kojima je sama. Iako je njen ljubavni život privukao dosta pažnje, ona se trudi da zadrži svoju privatnost i ne eksponira partnera na društvenim mrežama.

Ova brza promena ljubavnih partnera privukla je pažnju javnosti i medija, te je njena romansa sa fudbalerima Fiorentine postala predmet interesovanja mnogih. Angela Nasti nastavlja da intrigira svoje pratioce na društvenim mrežama, a njen život i ljubavne veze prate se sa velikim interesovanjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading