NI D OD DERBIJA! Redsi zgromili Junajted - Kakav OKRŠAJ! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.09.2024

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveći derbi engleskog fudbala.

NI D OD DERBIJA! Redsi zgromili Junajted - Kakav OKRŠAJ! (VIDEO)

Foto: printskrin/vikipedia

Nedelja je bila rezervisana za jedan od najvećih derbija u engleskom fudbalu - susret između Mančester junajteda i Liverpula. Ovi timovi su se suočili na čuvenom stadionu "Old Trafordu" u iščekivanju velike borbe na terenu. Iako je Mančester junajted poslednjih godina daleko od svoje nekadašnje slave, ova utakmica je uvek puna tenzije i rivalstva, s obzirom da su ovi klubovi igrali čak 15 finala Kupa/Lige šampiona.

Nakon početne pobede nad Fulamom, Mančester junajted doživljava šokantan poraz od Brajtona, te je sada trebalo da se suprotstavi neporaženom Liverpulu. Atmosfera je bila napeta, a nad stadionom je lebdelo zlokobno znamenje u obliku dva balona na kojima je pisalo "7:0", podsećajući na deklasiranje Junajteda od strane Liverpula u prethodnoj utakmici.

Liverpul je uspeo da ostvari ubedljivu pobedu od 3:0 nad Mančester junajtedom. Mohamed Salah je bio ključni igrač, postigavši jedan gol i asistirajući kod dva. Njegova izvanredna igra donela je Liverpulu zasluženu pobedu, ostavljajući navijače Junajteda razočarane i očajne.

Nakon ovog poraza, očajni navijači Mančester junajteda su počeli da napuštaju tribine pre vremena, dok su navijači Liverpula uživali u pesmama i proslavljali pobedu svoje ekipe. Trenutna situacija na tabeli Premijer lige pokazuje da Mančester siti vodi, dok Liverpul zauzima značajno mesto, dok je Mančester junajted suočen sa izazovima.

Ovaj fudbalski derbi između Mančester junajteda i Liverpula je još jednom potvrdio veliko rivalstvo između ova dva kluba, ostavljajući navijače i stručnjake uzbudljivim iščekivanjem novih susreta na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading