STIŽU RODE U ISTANBUL! Naš fudbaler i njegova izabranica podlegli TRENDU, pa otkrili POL bebe! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Sport

20.08.2024

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dolazi ljubav.

STIŽU RODE U ISTANBUL! Naš fudbaler i njegova izabranica podlegli TRENDU, pa otkrili POL bebe! (FOTO+VIDEO)

Foto: Instagram/Printscreen/ikacaaaa

Pol bebe

Rade Krunić, bosanski fudbaler koji trenutno igra na poziciji veznog igrača za Fenerbahče i reprezentaciju Bosne i Hercegovine, u privatnom životu prolazi kroz posebno srećan period.

Krunić se oženio svojom dugogodišnjom partnerkom Ivanom Topalović u maju 2022. godine, a par zajedno ima sina Andreja. Danas su, putem društvenih mreža, podelili uzbudljive vesti – Krunići čekaju drugo dete, ovog puta devojčicu.

- Dolazi ljubav - napisala je Ivana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Krunic (@ikacaaaa)

U duhu savremenih trendova, par je organizovao intimnu proslavu na kojoj su otkrili pol deteta. Rade i Ivana su zajedno isekli parče torte koje je iznutra bilo roze boje, što je odmah otkrilo da će njihov sin Andrej uskoro dobiti sestru.

- Život će postati još slađi, naša porodica cveta - dodala je Ivana uz još jedan post.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Krunic (@ikacaaaa)

Video i fotografije s ove emotivne ceremonije ubrzo su preplavili društvene mreže, gde su njihovi prijatelji i fanovi delili čestitke i srećne želje.

Foto: Instagram/Printscreen/ikacaaaa

Ivana je neko vreme pratioce držala u neizvesnosti

Krunić, koji se u prethodnoj sezoni istakao kao jedan od ključnih igrača u Milanu pre prelaska u Fenerbahče, sada se sprema za novu ulogu – oca devojčice. Njegova supruga Ivana, poznata po svojoj lepoti i šarmu, na Instagramu ima skoro 60 hiljada pratilaca, a njihova zajednička radost zbog proširenja porodice izazvala je oduševljenje među obožavaocima.

Dok Rade nastavlja da gradi svoju fudbalsku karijeru na vrhunskom nivou, u privatnom životu ga čekaju trenuci koje će sigurno pamtiti celog života – priprema za dolazak nove članice porodice Krunić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading