BIRMANČEVIĆ ODVEO SPARTU NA KORAK OD LŠ, ALI TAMO NEĆE IGRATI?! Srbin IDE iz Praga ako se OVO desi!

Autor:

Sport

14.08.2024

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao je spektakularno veče sinoć

BIRMANČEVIĆ ODVEO SPARTU NA KORAK OD LŠ, ALI TAMO NEĆE IGRATI?! Srbin IDE iz Praga ako se OVO desi!

Foto: Profimedia

Fudbaleri Sparte iz Praga plasirali su se u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su u revanšu savladali FCSB (nekadašnju Steauu) u Rumuniji rezultatom 3:2, a junak pobede bio je Veljko Birmančević.

Posle nerešenog rezultata u prvom duelu (1:1), Sparta je na poluvremenu imala ubedljivih 3:0, a dvostruki strelac za goste bio je reprezentativac Srbije.

Polako, ali sigurno, Birma postaje ljubimac navijača češkog kluba, ali, ipak, i dalje se ne zna hoće li dočekati zimu u sadašnjem timu.

- Profesionalac sam, ali moram da kažem da je bilo sastanaka sa upravom. Na kraju prošle sezone seo sam sa sportskim direktorom Tomašom Rosickijem i dogovorili smo se sve. Verovatno ću za sada ostati ovde, ali vi u fudbalu se nikad ne zna! Kao što sam rekao Rosu, ako dobijem zaista dobru ponudu iz neke od najboljih pet liga, zašto je ne bih prihvatio? Ipak, ako dođe, seli bi i razmislili šta je najbolja opcija za mene i za Spartu. Zasad ostajem, igraćemo Ligu Evrope, možda i Ligu šampiona i zato sam ostao ovde - rekao je posle sinoćne pobede Veljko Birmančević.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Birmančević u Malmeu

Pogodilo se tako da u plej-ofu mora da igra protiv svog bivšeg tima - Malmea.

- Tek sam malopre saznao da ćemo igrati sa njima. Profesionalac sam, moram da dam 100 odsto za Spartu, ovo je sada moj klub. Imao sam lepe trenutke u Malmeu, igrao sam sa njima u Ligi šampiona, osvojili smo švedsku ligu i domaći kup - rekao je srpski ofanzivac nakon spektakularne večeri u kojoj je pokazao klasu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading