HAOS NA ULICAMA BERLINA! Navijači Španije i Engleske u žestokom SUKOBU! Britanci se POBILI i u Londonu između sebe! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.07.2024

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene posle utakmice koja je pripala "Crvenoj furiji".

HAOS NA ULICAMA BERLINA! Navijači Španije i Engleske u žestokom SUKOBU! Britanci se POBILI i u Londonu između sebe! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Posle završenog finala Evropskog prvenstva u Nemačkoj, fudbaleri Španije su trijumfovali nad Engleskom rezultatom 2:1 na Olimpijskom stadionu u Berlinu, osvojivši tako četvrti put titulu prvaka Starog kontinenta.

Golovi Nika Vilijamsa i Mikela Ojarzabala iz 47. i 86. minuta bili su dovoljni da nadmaše golčinu Kola Palmera iz 73. minuta i odnesu pobedu kući.

Međutim, radost zbog trijumfa na terenu bila je zasenjena sukobima među navijačima obe reprezentacije. Snimci sukoba su zabeleženi kako na stadionu u Berlinu, tako i u fan zoni u istom gradu, pa čak i u Londonu.

Na snimcima koji su počeli da kruže društvenim mrežama, može se videti nekoliko navijača kako se sukobljava, dok redari i policija pokušavaju da smire situaciju.

Čak su se navodno dogodili i sukobi među engleskim navijačima u Londonu, a na snimcima se može videti kako redari i policija intervenišu, privodeći više navijača.

Slike i snimci sukoba među navijačima brzo su se proširili društvenim mrežama, izazivajući osude i negodovanje javnosti.

Mnogi su izrazili zabrinutost zbog nasilnog ponašanja navijača, ističući potrebu za mirnim i sportskim navijanjem. Ovi događaji su dodatno istakli važnost bezbednosti na sportskim manifestacijama i potrebu za efikasnim merama kontrole i suzbijanja nasilja među navijačima.

Engleska je, podsetimo, drugi put zaredom izgubila finale Evropskog prvenstva i propustila šansu da osvoji prvu titulu na ovom takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading