O TOME ĆE GENERACIJE PRIČATI! Pogledajte kako je Dani Olmo "DONEO" Španiji titulu ŠAMPIONA! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.07.2024

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalna reakcija kod napada Engleske.

O TOME ĆE GENERACIJE PRIČATI! Pogledajte kako je Dani Olmo "DONEO" Španiji titulu ŠAMPIONA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Španije odnela je pobedu nad Engleskom rezultatom 2:1 u finalu Evropskog prvenstva u Nemačkoj, čime su se okitili titulom prvaka kontinenta.

Niko Vilijams i Mikel Ojarzabal doneli su golovima četvrtu evropsku titulu "Crvenoj furiji", postigavši ih u 47. i 86. minutu susreta. Sa druge strane, Kol Palmer je uspeo da postigne izjednačujući pogodak za "Gordi Albion", ali to nije bilo dovoljno za potpuni preokret.

U prvom poluvremenu nije bilo mnogo uzbuđenja, ali je zato nastavak utakmice doneo pravu dramu. Engleska je bila blizu da nastavi sa svojom serijom preokreta na šampionatu, ali ovog puta nisu uspeli da se izbore za novi čudo.

Ipak, treba istaći izvanrednu odbranu španskog igrača Danija Olma, koji je sprečio gol Engleske izbijanjem lopte sa gol linije. Ova akcija mogla je da promeni tok meča, ali je na kraju Španija slavila četvrtu titulu prvaka Evrope.

Englezi su izveli prekid i korner sa leve strane, Deklan Rajs je natrčao i na centaršut Palmera reagovao glavom. Unaj Simon je odbranio kao da se i sam brani od lopte koja je otišla na glavu Marka Guehija.

Fudbaler Engleske bi zatresao mrežu, Simon je već potpisao kapitulaciju, ali ne i čudesni Dani Olmo koji je glavom izbio loptu sa svoje gol linije i praktično "rešio" pitanje pobednika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading