NAJTUŽNIJA SCENA FINALA! Belingem PLAKAO kao dete! Tešio ga i princ Vilijam! (FOTO)

Autor:

Sport

15.07.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler madridskog Reala nije mogao da preboli poraz.

NAJTUŽNIJA SCENA FINALA! Belingem PLAKAO kao dete! Tešio ga i princ Vilijam! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Engleske su doživeli težak poraz u finalu Evropskog prvenstva, gde su izgubili od Španije rezultatom 2:1.

Ovaj neuspeh je dodatno razočarao navijače koji su se nadali da će njihov tim konačno osvojiti trofej, prvi u istoriji, ali je on ostao nedostižan.

Nakon meča, primećeno je da je Džud Belingem bio posebno potresen porazom. Fudbaler madridskog Reala, koji je tokom sezone ostvario zapažene uspehe sa klubom osvojivši Ligu šampiona, nije uspeo da pruži blistave partije tokom prvenstva, ali će ostati upamćen po svojim "makazicama" u osmini finala i asistenciji za gol Kola Palmera u finalnom meču.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džud Belingem

Po završetku utakmice, Belingem je delovao potreseno, a njegovi saigrači i trener su mu pružili podršku u pokušaju da ga uteše.

Iako je pehar Evropskog prvenstva nikad nije stigao do Ostrva, ova reprezentacija je izazvala veliko interesovanje i nadu kod svojih navijača pred meč sa "Crvenom furijom".

Foto: Tanjug/AP

 

Posle gubitka finala, igrači su bili vidno potreseni, a emocije su bile posebno izražene kod Džuda Belingema, čiji su pokušaji da se suzdrži od plakanja bili uočljivi.

Foto: Tanjug/AP

Belingem i princ Vilijam

Dok je sedeo vidno utučen na travi, Belingemu su prilazili saigrači, kapiten Hari Kejn, selektor Geret Sautgejt, ali i njegov klupski saigrač iz Reala - Hoselu, kako bi mu pružili podršku i utehu.

Čak je i britanski princ Vilijam pokušao da smiri Džuda, koji je očičgledno najteže podneo poraz svoje ekipe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading