REPUBLIKA NAJAVILA, A IBRAHIMOVIĆ NASEO: Poznati jutjuber je uspeo da ga "zaledi" (VIDEO)

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

14.07.2024

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izdržao do kraja.

REPUBLIKA NAJAVILA, A IBRAHIMOVIĆ NASEO: Poznati jutjuber je uspeo da ga "zaledi" (VIDEO)

Foto: printscreen/youtebe.com

Zlatan Ibrahimović, legendarni fudbaler poznat po svom neustrašivom stavu i harizmi, nedavno je imao neobičan susret sa popularnim jutjuberom "IShowSpeed". Ovaj susret izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama, jer je "IShowSpeed" poznat po svojim nekonvencionalnim pristupima i izazovima.

"IShowSpeed" je 19-godišnji jutjuber koji je stekao svetsku popularnost pre nego što je i postao punoletan. Počeo je kao neko ko nije znao mnogo o fudbalu, ali je postao poznat po svojoj strasti prema Kristijanu Ronaldu i fudbalu uopšte. Sada često provodi vreme sa poznatim ličnostima iz sveta fudbala, a nedavno je došao red i na susret sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Jedan deo njihovog susreta privukao je posebnu pažnju na društvenim mrežama. "IShowSpeed" je odlučio da isproba trenutno popularni trend izazova izdržljivosti, izgovarajući rečenicu: "Ko se prvi pomeri on je gej". Iako je Republika pre tri dana upozorila na postojanje ovog trenda i da počinje pitanjem "Engleski ili španski", Ibrahimović je ipak naseo. Obojica su nepomično sedela u kolima narednih dva i po minuta, sve dok mladi jutjuber nije poklekao.

 

 

Nakon što je "IShowSpeed" poklekao, Zlatan Ibrahimović je šokirao svojom reakcijom. Sa izrazom neverice na licu, jutjuber je izjavio: "Brate, stvarno?!" Nisi se mrdnuo pet minuta! O Bože, čekao sam... nisi se pomerio!". Na šta mu je Ibrahimović kratko odgovorio: "Brate, imam um otporan na metke...".

Ovaj susret izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama, a fanovi fudbala i jutjubera sa nestrpljenjem su iščekivali da vide kako će se situacija razvijati. Ovaj neobičan susret sigurno će ostati upamćen kao jedan od najzanimljivijih trenutaka u svetu sporta i zabave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading