DE LA FUENTE NAJAVIO SPEKTAKL U FINALU EVROPSKOG PRVENSTVA: Evo šta je poručio selektor Španije!

Autor:

Sport

11.07.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas zanimljiv okršaj.

DE LA FUENTE NAJAVIO SPEKTAKL U FINALU EVROPSKOG PRVENSTVA: Evo šta je poručio selektor Španije!

Foto: Tanjug/AP

Selektor fudbalske reprezentacije Španije, Luis de la Fuente, najavio je pravi spektakl u finalu Evropskog prvenstva koje će se održati u Berlinu 14. jula od 21 čas. Nakon što su se reprezentacije Španije i Engleske plasirale u finale, De la Fuente je istakao da će se suočiti sa veoma ozbiljnim rivalom i da će pokušati da nametnu svoj stil igre, ali da nemaju mnogo prostora za grešku.

- Suočićemo se sa veoma ozbiljnim rivalom. Pokušaćemo da nametnemo svoj stil, ali nemamo mnogo prostora za grešku - rekao je selektor ''furije''.

De la Fuente je poručio da su Englezi jaki fizički i da vole prostor.

Foto: Tanjug/AP

Španci

- Obe ekipe su u vrhunskoj formi. Biće to sjajna predstava gledaocima. Stilovi su nam veoma različiti. Englezi igraju fizički, njihovi igrači vole prostor. Pokušaćemo da nametnemo svoj stil, da imamo posed lopte, ali i da stvaramo prilike u kontranapadu. Ipak, i drugi aspekti dolaze u obzir - istakao je Luis de la Fuente.

Biće ovo zanimljiv okršaj. Englezi su stigli do drugog uzastopnog finala na Evropskom prvenstvu, pošto su na prošlom poraženi bili od Italijana na Vembliju. Sa druge strane Špancima je ovo prvo finale nakon 12 godina, kada su i poslednji put osvojili, a tada su ostvarili ubedljiv trijumf nad Italijanima od 4:0. ''Crvena furija'' juri svoju četvrtu evropsku titulu, dok bi ovo Englezima bila prva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading