PIKFORD JE "VARAO" U PENAL SERIJI: Evo KAKO je znao gde će Akanđi šutirati (FOTO)

Autor:

Sport

06.07.2024

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo se Englezi provlače.

PIKFORD JE "VARAO" U PENAL SERIJI: Evo KAKO je znao gde će Akanđi šutirati (FOTO)

Foto: Profimedia

Fudbalska reprezentacija Engleske eliminisala je Švajcarsku posle boljeg izvođenja penala i prošla u polufinale Evropskog prvenstva.

Ništa nije mirisalo na to da ćemo gledati uzbudljivu završnicu u Dizeldorfu, ali posle "uspavanke" tokom većeg dela meča, publika je imala u čemu da uživa.

Pogađali su na samom kraju regularnog dela Embolo i Saka, a posle još dosadnih produžetaka je presudila sreća, ali i ponovo svemogući Džordan Pikford koji je još jednom spasio Engleze. Samo je jedan čovek promašio penal i to u prvoj seriji i to najiskusniji - Manuel Akanđi.

Ipak, posle meča osvanula je informacija kako je Pikford znao gde će Švajcarac šutirati.

Kada je Akanđi pristupio izvođenju penala, Pikford je već znao gde će igrač Sitija uputiti udarac, zahvaljujući informacijama sa svoje "špijunske" beležnice zalepljene na flašici. Iako su mnogi možda pomislili da bi švajcarski golman Somer mogao da vidi beležnicu i upozori svoje saigrače na Pikfordove planove, ispostavilo se da to nije bio slučaj.


Međutim, Pikford nije uvek sledio instrukcije sa svoje tajne beležnice, kako je pokazao u susretu sa Šerom. Iako je beležnica govorila da treba da "lažira desno, zatim skrene levo", on je odlučio da uradi suprotno. Nažalost, to se pokazalo kao loša odluka, jer je udarac Šera imitirao reči napisane na njegovoj flaši.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading