JAPANAC MENJA SRBINA! Radonjić odlazi u prošlost, Asano je nova nada

Autor:

Sport

06.07.2024

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlučio se za novi izazov.

JAPANAC MENJA SRBINA! Radonjić odlazi u prošlost, Asano je nova nada

Foto: Starsport

Takuma Asano

Nakon uspešnih sezona provedenih u Engleskoj, Srbiji i Nemačkoj, Takuma Asano, nekadašnji fudbaler Partizana, odlučio se za novi izazov - preselio se u Španiju, gde je potpisao dvogodišnji ugovor sa klubom Majorka. Ovim potezom, Japanac je dodatno pojačao konkurenciju na bočnim pozicijama, posebno desnom krilu, na stadionu Son Mua.

S druge strane, Nemanja Radonjić, brzonogi krilni igrač koji je prethodne tri sezone proveo u Bohumu, vratio se u Torino. Ostaje da vidimo kakva je njegova sudbina - da li će dobiti novu šansu u redovima Bikova ili će morati da potraži novi klub. Zanimljivo je napomenuti da za usluge ovog momka, koji je odigrao 44 utakmice za reprezentaciju Srbije, interesuje se i Crvena zvezda.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Nemanja Radonjić

 


Ovaj prelazni rok je doneo zanimljive transfer aktivnosti među fudbalerima iz Srbije. Dok se Asano pridružio španskom klubu Majorka, Radonjić je odlučio da se vrati u Torino, dok su se rastali putevi ostalih igrača. Sada ostaje da vidimo kako će se ovi transferi odraziti na timove i kakav uticaj će imati na narednu sezonu.

Hagoba Arasate, trener kluba Majorka, dobio je pojačanje u vidu Takume Asana, čime je dodatno ojačao tim i stvorio zanimljivu konkurenciju na terenu. Sa druge strane, ekipa Torina će morati da donese odluku o budućnosti Nemanje Radonjića, dok se za njegove usluge interesuje i Crvena zvezda. Svaki od ovih klubova ima svoje strategije i planove za narednu sezonu, a transferi poput ovih mogu značajno uticati na dinamiku timova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading