GORE DRUŠTVENE MREŽE: Supruga poznatog fudbalera kao od majke rođena! Nije za one sa slabim srcem! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.06.2024

06:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće li jedna od najpopularnijih društvenih mreža izdržati?

GORE DRUŠTVENE MREŽE: Supruga poznatog fudbalera kao od majke rođena! Nije za one sa slabim srcem! (VIDEO)

Foto: Instagram/wanda_nara

Argentinska lepotica Vanda Nara, poznata po svojim bujnim oblinama, odlučila je da na hrabar način promoviše svoj novi singl "Ibica". Pozirajući potpuno gola, Vanda je ostavila svojih 17 miliona pratilaca na Instagramu bez daha. Ova provokativna promocija nije bez rizika, jer postoji mogućnost da joj ugase profil na ovoj društvenoj mreži, ali se čini da Vanda nije previše zabrinuta zbog toga.

Nije prvi put da Vanda privlači pažnju vrelim snimcima, a njen suprug, fudbalska zvezda Mauro Ikardi, verovatno neće reagovati na ovo, s obzirom da je navikao na žestoke reakcije na društvenim mrežama zbog svoje supruge. Vanda i Mauro, koji igra za Galatasaray, roditelji su dve ćerke, a Vanda ima i tri sina iz prethodnog braka sa argentinskim fudbalerom Maksijem Lopezom.

Vrela fotografija i snimak Vande Nare izazvala je brojne oduševljene komentare njenih pratilaca, koji su je opisali kao "savršenstvo" i "totalnu kraljicu". Očigledno je da Vanda zna kako da privuče pažnju javnosti i promoviše svoj novi singl na nekonvencionalan način.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda Nara (@wanda_nara)

 

Ovakva vrsta provokacije ne prolazi neprimećeno, a Vanda Nara je već privukla veliku pažnju medija svojim hrabrim potezom. Njen novi singl "Ibica" sigurno će privući pažnju javnosti, a Vanda nastavlja da bude u centru interesovanja kako svojom muzikom, tako i svojim provokativnim nastupima na društvenim mrežama.

Atraktivna lepotica j u ovim vrelim danima ne samo još više podgrejala atmosferu, već je i Evropsko prvenstvo u fudbalu bacila u drugi plan, a svi ljubitelji fudbala sa velikim nestrpljenjem očekuju naredno Svetsko prvenstvo kojem će, veruje se, prisustvovati i Vanda Nara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Jaca

19.06.2024 08:08

Sve su iste, samo da se skinu za drugo i nisu.