MIHA BI BIO PONOSAN: Sinišina porodica gledala Srbiju, a jedan detalj će vas oduševiti! (FOTO)

Autor:

Sport

18.06.2024

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lep potez.

MIHA BI BIO PONOSAN: Sinišina porodica gledala Srbiju, a jedan detalj će vas oduševiti! (FOTO)

Foto: Instagram.com/ariannamihajlovic

Siniša i Arijana Mihajlović

Fudbalska reprezentacija Srbije započela je svoje učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj porazom od reprezentacije Engleske. I pored borbenog nastupa, "Orlovi" su ostali kratki za pobedu, ali su zasigurno ostavili utisak na terenu. Među gledaocima se našla i porodica legendarnog Siniše Mihajlovića, čije prisustvo je izazvalo pažnju.

Udovica Arijana podelila je fotografiju na kojoj se vide njihovi sinovi ispred stadiona sa zastavom Srbije, a jedan od njih je raširio i tri prsta, simbol koji je postao prepoznatljiv kao podrška reprezentaciji.  Mihajlović je ostavio dubok trag u srpskom fudbalu kako kao igrač, tako i kao trener. Tokom svoje karijere, Siniša je bio selektor "orlova" od 2012. do 2013. godine, ostavljajući neizbrisiv pečat svojim radom.

Foto: Screnshot/Instagram/ariannnamihajlovic

Sinovi Siniše Mihajlovića

Kao igrač, od 1991. do 2003. godine, Mihajlović je zabeležio 63 nastupa i postigao 10 pogodaka u dresu nekadašnje Jugoslavije, ostavljajući neizbrisiv trag u istoriji fudbala. Učešće Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj izazvalo je veliko interesovanje navijača širom sveta. Porodica Mihajlović, koja je uvek bila uz srpsku reprezentaciju, još jednom je pokazala svoju podršku prisustvom na stadionu.

Fotografija sa njihovim sinovima ispred stadiona, sa istaknutom zastavom Srbije, postala je simbol ljubavi prema domovini i podrške fudbalskoj reprezentaciji. Ovaj gest je naišao na veliko odobravanje i simpatije javnosti. I pored poraza od Engleske, fudbalska reprezentacija Srbije ima još mečeva u kojima će imati priliku da pokaže svoj kvalitet i borbenost. Uz podršku porodice Mihajlović i brojnih navijača, "Orlovi" imaju priliku da pokažu svoj najbolji fudbal i ostvare zapažen rezultat na Evropskom prvenstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading