ĐORĐE PETROVIĆ NIJE MOGAO DA DOČEKA PRINOVU: Spreman sam za ulogu oca!

Autor:

Sport

18.06.2024

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Srbije otkrio šta je sve kupovao za bebu pre odlaska na Evropsko prvenstvo.

ĐORĐE PETROVIĆ NIJE MOGAO DA DOČEKA PRINOVU: Spreman sam za ulogu oca!

Foto: Starsport

Porodica fudbalske reprezentacije Srbije od danas je brojnija za još jednog člana jer je golman "orlova" Đorđe Petrović postao tata. Njegova supruga Đina donela je na svet devojčicu, a ponosni otac će sigurno proslaviti sa saigračima ovih dana, a onda i po dolasku kući posle Evropskog prvenstva.

Upravo je ovim gestom mladi golman Čelsija i Srbije potvrdio koliko je značajno to što ga je selektor Dragan Stojković Piksi stavio na spisak od tri čuvara mreže za EVRO 2024, a može se desiti da teren neće ni videti. On je obaveze prema Srbiji stavio ispred privatnih i najlepših trenutaka u životu. Međutim, Đorđe će sigurno biti veoma brižan otac. On je samo mesec dana pre nego što je dobio najvažniju ulogu u životu, u specijalnom serijalu "Orlovi, život - priča ", koji se emituje na televiziji Arena sport, a koji je radila produkcija Republika TV, govorio o roditeljstvu.


- Ja mislim da sam spreman za ulogu oca, ali videćemo kad bude došao taj trenutak. Stvarno ne možemo da isčekamo taj dan i taj trenutak, da postanemo roditelji, stvarno smo presrećni i već je počeo spremanje, naručivanje stvari, krevetac, komodice i tako te stavri, uživamo u tome i to je zaista ono što smo želeli - kazao je Đorđe.

 

Foto: printscreen/instagram

Presrećni: Đina i Đorđe Petrović

Podsetimo, osam naših reprezentativaca govorilo je za specijalni serijal "Orlovi, život - priča", koji se emituje na televiziji Arena sport. Za serijal od osam epizoda govorili su Ðorđe Petrović, Saša Lukić, Srđan Babić, Nemanja Maksimović, Nikola Milenković, Uroš Spajić, kao i Strahinja Eraković i Saša Zdjelar, koji su otpali prilikom poslednjeg kraćenja spiska na 26 putnika za EVRO 2024 u Nemačkoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading