PROTIV OVOGA SE NIJE MOGLO: Evo kakvu TAČNO povredu ima Filip Kostić i KOLIKA GA PAUZA ČEKA

Autor:

Sport

18.06.2024

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imajući ovo u vidu bilo je jasno da je za njega EVRO 2024 završen.

PROTIV OVOGA SE NIJE MOGLO: Evo kakvu TAČNO povredu ima Filip Kostić i KOLIKA GA PAUZA ČEKA

Foto: www.profimedia.rs

Filip Kostić završio je učešće na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu, posle povrede zadobijene na startu takmičenja u prvom kolu Grupe C protiv Engleske! Danas tokom dana on je bio na lekarskim pregledima i vesti su loše. To je na konferenciji za medije pojasnio portparol FSS Milan Vuković.

- Filip je urađena magnetna rezonanca levog kolena. Ustanovljeno je parcijalno oštećenje spoljašnjeg kolateralnog ligamenta. Prognoze su takva da je potreban oporavak od 14 dana. Imajući to u vidu jasno je da je za Kostića završeno Evropsko prvenstvo. Ostaće još dva dana i odlazi iz kampa reprezentacije. O tome je obavešten njegov klub - rekao je Vuković.

Ovo znači da će selektor Stojković imati opciju manje po levoj strani, kako u napadu tako i u odbrani. Posebno će nedostajati Kostićeva prodornost, ali nema sumnje da će ostali saigrači moći da ga odmene. Pre svega Filip Mladenović, koji je upravo zamenio Filipa pri izlasku sa terena.

Republika

Foto: Republika

 

Podsetimo, krilni fudbaler je zadobio udarac nakon prljavog poteza Džuda Belingema, a Kostić je trpeo velike bolove pre nego što je morao da napusti teren. Kostić je tokom izlaska s terena pokazao veliku emotivnost, brisući suze i trljajući oči od bola. Navijači prisutni na stadionu u Gelzenkirhenu ispratili su ga aplauzom, dok je njegovo izlazak bio vidljiv i na video-bimu.

Već tada se moglo naslutiti da povreda Kragujevčanina nije bezazlena, međutim, tinjala je nada da će se oporaviti i pomoći ekipi u odlučujućim duelima sa Slovenijom i Danskom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading