REČI SELEKTORA CRNE GORE POGAĐAJU U SRCE! Evo šta je Robi poručio posle smrti mladog golmana!

Autor:

Sport

15.06.2024

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvar mreže Matija Šarkić preminuo

REČI SELEKTORA CRNE GORE POGAĐAJU U SRCE! Evo šta je Robi poručio posle smrti mladog golmana!

Foto: ATA Images

Crna Gora je u šoku nakon što je pronađen mrtav 26-godišnji golman Matija Šarkić. Njegova iznenadna smrt ostavila je sportsku javnost u neverici i tugi.

Selektor reprezentacije "hrabrih sokola", Robert Prosinečki, izrazio je duboko žaljenje povodom gubitka mladog talenta.

Proslavljeni igrač i kasnije trener Crvene zvezde je istakao da je teško naći reči u trenucima poput ovog te da je Matija bio sjajan momak i primer svima. Opisao ga je kao ljudsku gromadu i sjajnog golmana koji je bio predodređen za velike uspehe.

Foto: www.profimedia.rs

Robert Prosinečki

- Teško mi je da pričam, teško je reći bilo šta... I dalje sam u neverici, i dalje ne mogu da prihvatim da se to zapravo dogodilo, da Matija više nije sa nama... Sjajan momak, ljudska gromada, primer za sve. Sjajan golman, slobodno mogu reći svetska klasa i svi smo se radovali mnoštvu njegovih nastupa u budućnosti... Radna etika koja ga je krasila predstavljala je garanciju da će Matija doseći visine koje zaslužuje - rekao je "Veliki Žuti" i dodao:

- Nažalost, sudbina je bila jača od njegove predanosti i posvećenosti poslu kojim se bavio. Matija će za sve nas u reprezentaciji ostati upamćen kao nasmejani div, dečak pun optimizma i pozitivnog duha. Nedostajaće nam na svakom okupljanju, na svakom treningu, na svakoj utakmici koju budemo igrali i uvek ćemo misliti na njega. Siguran sam da će nas Šarka bodriti sa neba. Moje iskreno saučešće porodici Šarkić. Počivaj u miru, dragi Matija - istakao je Prosinečki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading