ŽURKA MOŽE DA POČNE – EVO ŠTA NAS SVE OČEKUJE TOKOM EVROPSKOG PRVENSTVA U NEMAČKOJ

Autor:

Sport

15.06.2024

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šest nedeljnih turnira, nagrade svakog dana, navijačke majice, milionski budžeti i još mnogo toga!

ŽURKA MOŽE DA POČNE – EVO ŠTA NAS SVE OČEKUJE TOKOM EVROPSKOG PRVENSTVA U NEMAČKOJ

Foto: Promo foto

Sve je spremno za veliku EURO žurku!Sinoć suNemačka i Škotskai zvanično otvorili Evropsko prvenstvo za fudbalere, a prvi dan Eura je označio početak brojnih drugih aktivnosti.

Naime, sve ljubitelje sportskog klađenja i igara na sreću očekuje nezaboravan provod u AdmiralBetu tokom trajanja prvenstva. Naime, do 14. jula kladionica AdmiralBet je organizovala Prvenstvo slotova koje se sastoji od 6 nedeljnih slot turnira u kojima će se voditi borba za neverovatnih 6.000.000 dinara. Na kraju svakog ciklusa će 100 najboljih podeliti 1.000.000 dinara, a oni najbolji će dobiti i navijački dres Srbije, kako bi što srčanije bodrili naše Orlove na predstojećem Euru.

Ukoliko preferirate sport umesto slota, svakog dana tokom trajanja prvenstva možete računati na 30% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita, odnosno 50% freebeta onim danima kada igra Srbija. Nadamo se da će tih dana na ovom prvenstvu biti što više, a tu je i nedeljni Lucky Jackpot na virtualima vredan do 2.000.000 dinara.

Za kraj, ukoliko ste planirali da EURO 24 pratite u nekom od brojnih AdmiralBet lokala imajte u vidu da na svakih 7 poručenih piva dobijate Carlsberg navijački dres Srbije. U promociji učestvuju točena piva i ambalaže od 0.25l i 0.33l iz Carlsberg asortimana, a zalihe dresova su ograničene.

Sve od navedenih promocija su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve! Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara!

Za svakoga po nešto, zar ne? Izaberite svoju avanturu i uživajte u najboljem fudbalu ovog leta u velikom stilu, samo u AdmiralBetu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading