VAŽNA INFORMACIJA ZA NAVIJAČE SRBIJE! Evo gde je okupljanje i kako mogu do stadiona!

Autor:

Sport

14.06.2024

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće organizovano niz manifestacija kulturno-umetničkog i zabavnog karaktera u Gelzenkirhenu.

VAŽNA INFORMACIJA ZA NAVIJAČE SRBIJE! Evo gde je okupljanje i kako mogu do stadiona!

Foto: Tanjug/AP

Foto: Republika

 

Reprezentacija Srbije imaće u Nemačkoj veliku podršku naših navijača, videlo se to već na prvom treningu "orlova" u Augsburgu, a pred svaki meč Srbije postojaće posebne zone koje će biti mesto okupljanja i zabave za sve koji bodre Tadića i drugove.

U nedelju, 16. juna na dan odigravanja utakmice sa Engleskom u Gelzenkirhenu, biće, dakle, uspostavljena fan zona za navijače Srbije. Lokacija fan zone biće Sankt-Urbanus-Kirchplatz. Bažna informacija za navijače je da od fan zone do stadiona (razdaljina 3.5km), saobraća tramvaj broj 302.

U fan zoni biće organizovano niz manifestacija kulturno-umetničkog i zabavnog karaktera, u vremenu od 11,00 – 17,30. Naravno, posle toga, ko je bio srećne ruke i obezbedio ulaznicu, pravac stadion. Za Srbiju i zbog Srbije!

Podsetimo, Srbija svoj prvi meč na turniru igra sutra od 21 sat. Protivnik je najjači rival iz grupe C - selekcija Engleske. Očekuje se da na tom meču bude oko 10.000 naših navijača, što iz matice Srbije, što iz dijaspore. Karte za meč na stadionu Ventils arena u Gelzenkirhenu su odavno rasprodate, a kod tapkaroša na crnom tržištu dostižu ogromne cene.

Nakon ovog meča Srbiju u grupnoj fazi kontinentalnog šampionata očekuju još i mečevi protiv selekcija Danske i Slovenije, a najbolja dva tima plasiraće se u nokaut fazu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading